Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Δελτίο Ειδήσεων Κορωνοϊός Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 I Can't Breathe ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Εξάπλωση κορωνοϊού Χάρτης

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 11 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Ισορροπήστε τις σκέψεις σας. Μην σας πιάνει απογοήτευση στο κάθε εμπόδιο. Άλλωστε κάνατε τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε! Οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε. Προστατεύετε τον εαυτό σας από την υπερκόπωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση, κάντε το σήμερα. Θα είστε πιο ανανεωμένοι και φρέσκοι αύριο. Προσοχή σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν που θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και εξέλιξη. Τα παλιά προβλήματα θα εμφανιστούν και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλη ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Τα άστρα δίνουν την πινελιά της ευαισθησίας και του έντονου συναισθήματος σήμερα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες… .

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί για σήμερα. Πριν παρεξηγηθείτε με γείτονες και συναδέλφους, απλά ελάτε στην θέση τους και καταλάβετε τον τρόπο σκέψης τους, ο οποίος διαφέρει από τον δικό σας. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον/την σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά σήμερα και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Επίσης η εκλογίκευση των καταστάσεων σας απογοητεύει. Ανοίξτε την ψυχή σας σε κάποιον δικό σας. Διαχωρίστε τα χρήσιμα από τα άχρηστα στην ζωή σας, σκεπτόμενοι μόνο τον εαυτό σας και μην επηρεάζεστε από τις επιθυμίες τρίτων, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σας κατευθύνουν.

ΖΥΓΟΣ

Μην απομακρύνεστε από τους άλλους και μην θεωρείτε τον εαυτό σας αδικημένο ή θύμα. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου την ψυχολογία σας. Αναλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε και ποιες πράξεις θα σας οδηγήσουν σε αυτό. Μην προκαλείτε επίσης εντάσεις σε σχέσεις που σας συνδέει συναισθηματισμός. Όλα αυτά που νιώθετε είναι προσωπικά σας βιώματα. Δεν φταίνε οι τρίτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ξεσπάτε στον εκλεκτό της καρδιάς σας. Απλά ξεκαθαρίστε του τις φοβίες σας. Αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα!!! Επικοινωνήστε με κάποιο άτομο που σας καταλαβαίνει, έστω και αυτό είναι μια προηγούμενη σχέση ή άτομο που σας φλερτάρει, ενώ εσείς βρίσκεστε σε γάμο. Η απλή επικοινωνία με αυτό το άτομο έχει να σας δώσει πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα την σημερινή μέρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια. Αφιερώστε την μέρα στον έρωτα και τη διασκέδαση χωρίς τύψεις και εμμονές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιχειρήστε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και διασκεδάζετε μαζί τους. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σήμερα και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σας δίνει υπεραισιοδοξία αλλά σας συμβουλεύει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε και να δημιουργείτε άγχος και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρές αντιδράσεις θα συναντήσετε αν εκφράσετε τις πεποιθήσεις σας, ίσως δε σας υψώσουν και εμπόδια. Καλύτερα είναι να μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας και να τις δυναμώσετε με την θετική σας σκέψη. Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά ζητήματα σήμερα. Προς το βράδυ η μέρα γίνετε κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ

Καλή εποχή να ρυθμίσετε επαγγελματικά ζητήματα ή ζητήματα του σπιτιού ως γονείς. Ο τρόπος σας ας είναι πρακτικός και αξιοπρεπής. Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση. 

πηγή: alindakanaki.gr

Well Being