Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Στον οικονομικό τομέα προγραμματίστε με προσοχή τα έξοδα σας και λάβετε σαν βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να έχετε μια ασφάλεια, για κάθε ενδεχόμενο. Μην ενθουσιάζεστε με πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι πραγματικά, γιατί όντως, θα είναι παραπλανητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε προσεκτικά και αναλύστε στο έπακρο όλες τις πλευρές του ζητήματος που αντιμετωπίσετε. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που τους εμπιστεύεστε και ζητήστε την γνώμη τους, ώστε να μην σας ξεφύγει κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να αντιμετωπίσετε όλες στις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις που θα κυριαρχήσουν στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να βρείτε τους συμβιβασμούς που ενδείκνυται κατά περίπτωση. Εκεί που δεν μπορεί να λειτουργήσει ωστόσο μια τέτοια προσέγγιση είναι τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΛΕΩΝ

Μια εργασία σας που υπολογίζατε να ολοκληρώσετε απρόσκοπτα και στην ώρα της, θα παρουσιάσει επιπλοκές και θα σημειωθούν καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν, γιατί θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσπάθεια και χρόνος από την πλευρά σας. Όσοι έχετε δικές σας επιχειρήσεις, τα μάτι σας στο προσωπικό σας!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτετε στόχους για το μέλλον και να κινήστε σταθερά προς την επίτευξη τους. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της μέρας τα άτομα που σας πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτα τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…

ΖΥΓΟΣ

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες φροντίστε να δικτυωθείτε με άτομα που μπορούν να προωθήσουν την δουλειά σας ή να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ίσως και να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, για το πώς θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε τη προσοχή σας στην δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κρατήσετε σημειώσεις για ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείτε σε εύθετο χρόνο και να τις μετουσιώσετε σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο την φυσική σας κατάσταση, όσο και την ψυχική-πνευματική σας. Ίσως να συναντήσετε τυχαία κάποιο άτομο σήμερα που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προστατέψτε τον οργανισμό σας από εξαντλητικές δραστηριότητες, ειδικά εάν βρίσκεστε στο ύπαιθρο. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, οι ελεύθεροι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν κάποιο άτομο, που θα τους τραβήξει την προσοχή, ενώ οι δεσμευμένοι μπορούν να περάσουν μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν ευνοεί τις νέες προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να κάνετε και σεις ότι περνάει από το χέρι σας. Πρέπει να κλείσετε παλιές υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο, προχωρώντας σε ρυθμίσεις για εκκρεμείς οφειλές, να διαχειριστείτε με σύνεση τα εισοδήματα σας, να φροντίστε την σωματική και ψυχική σας υγεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σας, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα. Ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας, μήπως και χρειάζονται κάποιες κινήσεις, που σήμερα είναι ευκαιρία να πραγματοποιηθούν.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being