Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθησαν 2 υπάλληλοι του ξενοδοχείου για τον πνιγμό της 8χρονης στην Κρήτη

Συνελήφθησαν 2 υπάλληλοι του ξενοδοχείου...

To κοριτσάκι ήταν από το Ισραήλ

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια συνελήφθησαν δύο γυναίκες που ήταν υπεύθυνες στην ξενοδοχειακή μονάδα την ώρα που βρήκε τραγικό θάνατο το 8χρονο αγγελούδι.

Το κοριτσάκι όπως αναφέρει το cretapost.gr, πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο της Κρήτης όπου έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο αλλοδαπές ηλικίας 42 και 56 ετών, που ήταν υπεύθυνες στο ξενοδοχείο την ώρα που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μικρό παιδί.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν να πάρουν στα χέρια του την νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Την ίδια ώρα ερευνάται το νόμιμο λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής, ενώ ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση ο διευθυντής και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι από το Ισραήλ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του.

Το παιδί ανασύρθηκε από το νερό και άμεσα με τη συνοδεία γιατρού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία συνδρομή καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του μικρού κοριτσιού θα προσδιοριστούν από τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής που έχει παραγγελθεί, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε η 8χρονη μικρούλα, διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις