Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα. Για τους ερωτευμένους η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και το ταίρι σας θα σας χαρίσει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή. Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι.

ΛΕΩΝ

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιπαραθέσεις να έχει διάθεση συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Προσοχή ωστόσο στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας στη δουλειά σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή τόσο στα  οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα όμως προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές  επαφές ή την ψυχαγωγία. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη όνειρα, ένταση και συναισθηματισμό.  Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα οι δεσμευμένοι. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με ένταση. Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο ρόδινα... Στις σχέσεις σας με τους γύρω σας  γίνετε πιο προσεκτικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Μην δανείζετε χρήματα σήμερα και προσοχή στις επενδύσεις.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being