Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου 2019

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα. Ξανασκεφτείτε τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση. Τα άστρα ευνοούν ωστόσο ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα αναπτύξετε ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άγχος και το στρες σήμερα θα σας γεμίσει με εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζεται. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντροφικότητα, οι φιλικές παρέες και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα. Ίσως να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε μια διάθεση για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες. Η σκληρή δουλειά σας προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξεχάστε την καθημερινότητα και δώστε προσοχή στη διατροφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Φερθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες. Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαπληκτισμούς και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being