Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Mapedu: Ένας νέος οδηγός – βοηθός για τους γονείς

Mapedu: Ένας νέος οδηγός – βοηθός για τους γονείς

Τι είναι όμως ακριβώς το mapedu;

Το mapedu είναι μια νέα πλατφόρμα αναζήτησης που δημιουργήθηκε για την πόλη μας. Αφορά τον γονέα και το παιδί και σκοπός της είναι να βοηθήσει στην πολύ αγχωτική διαδικασία  αναζήτησης δραστηριοτήτων για το παιδί και όχι μόνο.

Γιατί να επιλέξω το mapedu;

Ας το πάρουμε από την αρχή, είναι μια ιδέα, μια ανάγκη καλύτερα, που έγινε πράξη. Ξεκίνησε από μια ομάδα γονέων που αναζητούσαν και αναζητούν δομές Προσχολικής Αγωγής, Παιδότοπους και  οτιδήποτε αφορά τη δημιουργική απασχόληση ενός παιδιού.  

Αν αναλύσουμε την λέξη θα δούμε ότι αποτελείται από τις αγγλικές λέξεις map και education, δηλαδή ο χάρτης της εκπαίδευσης. Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα χάρτη που μας ενημερώνει τι υπάρχει γύρω μας με μια απλή και εύκολη αναζήτηση επιχειρήσεων όπως, Προσχολικής Αγωγής, Κέντρα δημιουργικής Απασχόλησης και Μελέτης, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Επίσης στις σελίδες του mapedu υπάρχουν καταχωρήσεις για επιχειρήσεις ξένων γλωσσών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αλλά και δομές ειδικής αγωγής.

Η ιδέα μας γεννήθηκε από τη δική μας ανάγκη για αναζήτηση δραστηριοτήτων για τα δικά μας παιδιά. Ανακαλύψαμε αρκετά λάθη, κενά και προβλήματα από τις μηχανές αναζήτησης, που περισσότερο μας άγχωσαν και μας μπέρδεψαν πάρα μας βοήθησαν.  Λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και διάθεσης να τριγυρνάμε γύρω γύρω στις γειτονιές και να ρωτάμε, θα θέλαμε να υπάρχει μια ιστοσελίδα που να μας προσφέρει όλες τις επιλογές απλά με μια αναζήτηση.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν έγκυρο και ενημερωμένο οδηγό αποκλειστικά για το παιδί και τους γονείς. Δηλαδή, αποκλειστικά και μόνο με επιχειρήσεις που αφορούν την δημιουργική απασχόληση του παιδιού, την άθληση, τη μόρφωση και τη πνευματική του ανάπτυξη. Εμείς εδώ στο mapedu θέλουμε να δώσουμε στο γονιό όλες τις επιλογές για να αποφασίσει ελεύθερα εκείνος αυτό που κρίνει καλύτερο για το δικό του παιδί.

Το κέρδος για τις επιχειρήσεις αν εγγραφούν  στους καταλόγους του mapedu είναι εγγυημένο!

Με την παρουσία των επιχειρήσεων στον οδηγό μας, είναι βέβαιοι πως προβάλλονται σε ένα κοινό που τους χρειάζεται και κυρίως τους ψάχνει! Δεν βρίσκονται σε ένα γενικό επαγγελματικό οδηγό όπου όλοι ψάχνουν για όλα. Η προβολή μέσα από εμάς είναι σίγουρο πως θα τους διαφημίσει σε αυτόν που τους αναζητά με αποτέλεσμα να προσελκύουν νέους πελάτες. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να διαφημίσουν τις δομές τους και τις υπηρεσίες τους στο έπακρο σε μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη και σε ένα πιο στοχευμένο κοινό. Δίνουμε την δυνατότητα μέσα από το blog  που λειτουργεί στη σελίδα μας σε κάθε επιχείρηση να διαφημίσει το πρόγραμμα της, τις δράσεις της, τις εκδηλώσεις της, οτιδήποτε χρειάζεται να πει στον κόσμο που θέλει να προσελκύσει. Στόχος μας είναι το mapedu  να γίνει ο on-line συνδετικός κρίκος αναμεσά στους γονείς και στις επιχειρήσεις, φέρνοντας τους πιο κοντά γρήγορα εύκολα με ένα κλικ.

Δεν είμαστε άλλη μια απρόσωπη πλατφόρμα, είμαστε και οι ίδιοι γονείς χρειαζόμαστε και χρησιμοποιούμε το mapedu για τα δικά μας παιδιά.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.mapedu.gr

Πληροφορίες για επιχειρηματίες :

Σπατιώτη Αδαμαντία  Τηλ : 6986959644

Email : [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being