Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και συγκίνηση για δύο Πατρινούς που έφυγαν νωρίς

Θλίψη και συγκίνηση για δύο Πατρινούς πο...

Κηδεύονται την Τρίτη 30 Ιουλίου ο υπάλληλος του Δήμου Πατρέων Δημήτρης Μητρόπουλος και η Ανδριάνα χήρα Αν. Καμαλακίδη

Δύο συμπολίτες έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019. Μάλιστα και οι δύο που είχαν την ίδια σχεδόν ηλικία έσβησαν αφού έδωσαν γενναία μάχη με την ασθένεια τους χωρίς να μπορέσουν να βγουν νικητές.

Ο λόγος για τον Δημήτριο Κων. Μητρόπουλο, υπάλληλο του Δήμου Πατρέων που πέθανε σε ηλικία 55 ετών και την Ανδριάνα χήρα Αν. Καμαλακίδη που πέθανε στα 59 της χρόνια.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, του Κωνσταντίνου, του Στέφανου και της Θεοδώρας ενώ είχε και μία εγγονούλα τη Ζωή, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 30/7/2019 στις 5 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα όπου και θα ταφεί.

Η Ανδριάνα χήρα Αν. Καμαλακίδη είχε δύο παιδιά, τον Νίκο και τον Μηνά. Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 30/7 στη 1 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών. Το τελευταίο διάστημα η Ανδριάνα Καμαλακίδη νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Η είδηση του θανάτου των δύο συμπολιτών σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης σε ανακοίνωση του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Δημήτρη Μητρόπουλου, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Ο εκλιπών όπως προείπαμε, ήταν εργαζόμενος στο Δήμο Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις