Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλενα Ακρίτα: Θύμα του slut shaming η Νόνη Δούνια

Έλενα Ακρίτα: Θύμα του slut shaming η Νόνη Δούνια

Τι έχει συμβεί;

Η Νόνη Δούνια που στα νιάτα της ήταν ένα πετυχημένο μοντέλο, εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό, έδωσε αφορμή σε χρήστες του διαδικτύου να γεμίσουν τα social media με φωτογραφίες της ως μοντέλο και στα γυμνά εξώφυλλα που έκανε τη δεκαετία του ’90, σχετίζοντάς τες, με το εάν είναι κατάλληλη για βουλευτής.

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα πήρε θέση στο ζήτημα και με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε ότι η Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ.

Συγκεκριμένα γράφει η Έλενα Ακρίτα:

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι...προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκποσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως - από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.

Καλή δυναμη, κυρία Δούνια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight