Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Την Κυριακή στο θεατράκι της Κρήνης η παράσταση "Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα"

Την Κυριακή στο θεατράκι της Κρήνης η πα...

Από τη θεατρική ερασιτεχνική ομάδα Ροιτίκων, στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το κωμικό έργο με τίτλο «Δεν θα με τρελάνεις εσύ... εμένα» των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου που μας μεταφέρει στην Αθήνα της δεκαετίας του ΄80 και κινείται στα όρια της φαρσοκωμωδίας, θα παρουσιαστεί αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στο ανοιχτό θέατρο της Κρήνης με την υπέροχη θέα, στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ένας ορκισμένος εργένης, ο Παύλος βρίσκεται μπλεγμένος όταν ξαφνικά καταφθάνουν στο σπίτι του τρεις γυναίκες από διαφορετικές χώρες με σκοπό να τον παντρευτούν. Υποστηρικτές του στις παρεξηγήσεις που αναπόφευκτα δημιουργούνται είναι ο γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ξάδερφός του, Βαγγέλης που έρχεται από το χωριό για να τον επισκεφτεί και συγχρόνως να «βρει μία καλή κοπέλα για να παντρευτεί». Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν απροειδοποίητα εμφανίζεται και η «επίσημη» αρραβωνιαστικιά του Παύλου.

Θα καταφέρει ο Παύλος να ξεμπλέξει από όλο αυτό; Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Την παράσταση παρουσιάζει η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα Ροιτίκων, σε σκηνοθεσία Νικόλ Πετρουλή. Την βραδιά διοργανώνει ο Σύλλογος Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture