Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O σταρ Τομ Κρουζ παρουσίασε το τρέιλερ του "Top Gun: Maverick"

O σταρ Τομ Κρουζ παρουσίασε το τρέιλερ τ...

Στο πλαίσιο του Comic-Con International San Diego 2019 - Eίπε πως η πτήση στο τρέιλερ είναι πραγματική, με τον ίδιο στο πιλοτήριο

Εμφάνιση - έκπληξη έκανε ο Αμερικανός σούπερ σταρ του σινεμά Τομ Κρουζ στο Comic-Con International San Diego 2019, όπου παρουσίασε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας "Top Gun: Maverick", συνέχεια του πρώτου «Τοπ Γκαν» που είχε παιχθεί το 1986 με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ και είχε σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία.

Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Κόναν Ο’ Μπράιεν ανέβηκε στη σκηνή για να προσφωνήσει τον Τομ Κρουζ.

"Πριν από τριάντα τέσσερα χρόνια, γύρισα μια ταινία στο Σαν Ντιέγκο, στο εστιατόριο απέναντι από αυτό τον δρόμο" είπε ο Τομ Κρουζ στο κοινό που τον επευφημούσε αναφερόμενος στην πρώτη ταινία "Top Gun" του 1986. "Πάντα με ρωτούσαν: πότε θα κάνεις ακόμη μία ταινία Top Gun; Λοιπόν, ήσασταν πολύ υπομονετικοί μαζί μου. Ένιωσα σαν να ήταν δική μου ευθύνη να ανταποκριθώ πραγματικά".

Στη συνέχεια οι θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το επίσημο τρέιλερ για το "Top Gun: Maverick".

Πριν από την παρουσίαση του τρέιλερ ο σταρ Τομ Κρουζ διαβεβαίωσε ότι "η πτήση στο Top Gun: Maverick είναι πραγματική" και ότι ο ίδιος βρίσκεται στο πιλοτήριο, παρ’ όλο που δεν ήταν στη θέση του πιλότου του F/ A-18 Hornet, επειδή δεν επιτρέπεται σε πολίτες να κυβερνούν το αεροσκάφος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ο Τομ Κρουζ συμπλήρωσε στις 3 Ιουλίου αισίως τα 57 του χρόνια και παραμένει σε άριστη φόρμα.

H ταινία σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski σχεδιάζεται να βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου2020 από το στούντιο της Paramount Pictures και αναμένεται να την δούμε και στην Ελλάδα & στην Πάτρα.        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight