Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός
Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την Δευτέρα σας σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Αποφύγετε να κάνετε ακριβές αγορές, να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή να οικειοποιηθείτε τις ιδέες κάποιου άλλου. Υπάρχει ο κίνδυνος, οι οικονομικές συναλλαγές που θα έχετε σήμερα, να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων. Μπορείτε όμως να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Ταύρος
Φίλοι Ταύροι, σήμερα μπορεί να λάβετε σημαντικά νέα! Και τα νέα αυτά θα αφορούν πιθανότητα τις οικογενειακές συναλλαγές ή την οικονομική σας κατάσταση γενικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι, ότι σήμερα μπορεί να θέσετε τα θεμέλια μιας φιλίας με πρώην εχθρούς. Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δεν προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιο σας αλλαγές. Η βραδιά υπόσχεται έντονη ρομαντική διάθεση και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας.

Δίδυμος
Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές. Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

Καρκίνος
Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει! Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης σας. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε. Το βράδυ συνιστάται να χαλαρώσετε στο αγαπημένο σας στέκι με την παρέα σας.

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγράψετε μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τελικά θα πραγματοποιήσετε ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού ή θα δείτε μια μελλοντική εξέλιξη για την επιχείρησή σας. Στα συναισθηματικά σας επίσης θα επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία. Χαλαρώστε με την οικογένειά σας σήμερα, και εάν είστε αδέσμευτοι, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα ενός ατόμου που θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ζυγός
Καλό θα ήταν να αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μέντορα σήμερα. Το άτομο που θα αποφασίζετε να μεταλαμπαδεύσετε την εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό σας θα αποδειχθεί ένας αδιάφορος μαθητής ή ένας εξαιρετικά αχάριστος άνθρωπος. Συνιστάται να ασχοληθείτε αποκλειστικά με εκείνους τους ανθρώπους, με τους οποίους γνωρίζεστε καλά και έχετε καλή χημεία. Υπάρχει μια πιθανότητα να επιλυθεί με επιτυχία μια μακροχρόνια διαμάχη για ζητήματα ιδιοκτησίας ή μια διαφωνία περί κληρονομικών.

Σκορπιός
Το να περιβάλλεστε από κόσμο θα είναι το χειρότερο σας σήμερα, και εάν η δουλειά σας το υπαγορεύει, δεν θα περάσετε ιδιαίτερα ευχάριστα. Ίσως αυτό να οφείλετε στα πολλά άλλα προβλήματα που σας απασχολούν, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να είναι ερωτικής προέλευσης η κατήφεια σας. Και από εκεί που δεν το περιμένετε, ένα άτομο που δεν έχετε ιδιαίτερες επαφές μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη χαρά. Όσο για το βράδυ, φροντίστε να κάνετε κάτι ευχάριστο.

Τοξότης
Μην περιμένετε τεράστιες επιτυχίες και μοναδικές ευκαιρίες ζωής σήμερα… Και αυτό δεν οφείλετε στο ότι δεν κινηθήκατε σωστά ή ότι δεν κάνατε ότι έπρεπε για να κατακτήσετε την κορυφή. Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Κάποια μικρά προβλήματα σε οικογενειακά ζητήματα, ένα κλίμα κακής επικοινωνίας με τους γύρω σας ή πιθανά προβλήματα στη δουλειά θα σας χαλάσουν το κέφι. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα σας και ενδώσετε στον ρομαντισμό…

Αιγόκερως
Η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες. Θα έχετε γύρω σας αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή σας από την δουλειά σας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες. Θα έρθουν όμως κάποια δεδομένα στην επιφάνεια, που δεν τα γνωρίζατε, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

Υδροχόος
Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι Υδροχόοι! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Ωστόσο, δεν συνιστάται να βιάσετε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θα έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή για να επιλυθούν. Μην παίρνετε επίσης υπόψη σας τη συμβουλή ενός ατόμου, μόνο και μόνο επειδή ισχυρίζεται ότι είναι έμπειρο. Και ακόμη περισσότερο, μη στηρίζεστε σε άτομα που ήταν κάποτε ανταγωνιστές ή αντίπαλοι σας.

Ιχθείς
Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να επιτύχετε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις σας, να επιλύσετε με επιτυχία ένα οικογενειακό ζήτημα ή να βρείτε ευχαρίστηση μέσα από κάτι δημιουργικό. Συναντήσεις ή εκδρομές τις απογευματινές ώρες είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Όσοι είναι αδέσμευτοι, καλό είναι επιμεληθούν λίγο περισσότερο την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια της μέρας, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει.... Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μεταξύ των ατόμων που θα γνωρίσετε θα μπορούσε να είναι ένας διακεκριμένος καλλιτέχνης ή ένας γνώστης της τέχνης.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being