Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έληξε η 2η παιδική κατασκηνωτική περίοδος σε Ροίτικα και Αγυιά

Έληξε η 2η παιδική κατασκηνωτική περίοδο...

Η γιορτή λήξης στα Ροίτικα έγινε τη Δευτέρα 15/7 και στην Πλαζ της Αγυιάς πραγματοποιείται στις 17/7 στις 20.00

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, στην Δημοτική Παιδική Κατασκήνωση στα Ροΐτικα η γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου.

Τα 90 παιδιά που συμμετείχαν στην κατασκήνωση παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους χορευτικά  μοντέρνα και παραδοσιακά καθώς και χορωδιακά κομμάτια, ενώ υπήρχε και έκθεση με τις εικαστικές δημιουργίες τους που έκαναν κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πελεκούδας σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς που αγκάλιασαν την δημοτική παιδική κατασκήνωση και ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ

Στο μεταξύ πραγματοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στις 8 το απόγευμα η γιορτή λήξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου, για τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της δημοτικής κατασκήνωσης στην πλαζ της Αγυιάς.

Τα 200 περίπου παιδιά που συμμετείχαν αυτή την περίοδο στην ημερήσια παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων, σε μια γιορτή χαράς, δροσιάς και ξεγνοιασιάς, θα παρουσιάσουν στους γονείς και στους λοιπούς καλεσμένους, βιωματικά τις εμπειρίες που απέκτησαν κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους στην κατασκήνωση.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 ξεκινά, στον ίδιο χώρο, η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος.

Επίσης την ίδια μέρα, στις 9.30 το βράδυ ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες στον χώρο της πλαζ για να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Άρμα Θέσπιδος», με τίτλο «Μαμ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις