Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλκιδική: Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δύο πόδια από τον χάρτη - Πού "μετακόμισαν" τα φαινόμενα

Χαλκιδική: Οι κεραυνοί «εξαφάνισαν» τα δ...

Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνει πως τα χειρότερα στην περιοχή πέρασαν, και πως τα ακραία φαινόμενα κατευθύνονται προς την Τουρκία.Όμως ο καιρός θα σταματήσει για λίγο να… θυμίζει καλοκαίρι, αφού και βροχερός θα είναι και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει.«Εξαφανίστηκαν» τα δύο πόδια της Χαλκιδικής από τους κεραυνούς

Όπως παρουσιάζει σε ειδικό χάρτη το meteo.gr, η περιοχή «βομβαρδίστηκε» από κεραυνούς μέσα σε λίγη ώρα. Μάλιστα εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως οι κεραυνοί σημειώνονται με κόκκινες κουκίδες, και τα δύο πόδια της Χαλκιδικής έχουν κυριολεκτικά… εξαφανιστεί μέσα στο κόκκινο!

 

 

«Μετά τη βραδινή καταστροφική καταιγίδα στη βόρεια Ελλάδα, με τα θύματα και τις υλικές καταστροφές, φαίνεται ότι καιρός ησυχάζει. Οι καταιγίδες και οι έντονες καιρικές καταστάσεις έχουν μεταφερθεί πλέον στην Τουρκία.

Ωστόσο, το μεσημέρι και το απόγευμα, σήμερα Πέμπτη, περιμένουμε κάποιες εξάρσεις νεφών στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες τοπικές μπόρες, αλλά κυρίως σε ορεινότερες περιοχές, σαφώς όχι τόσο επικίνδυνες όσο οι χθεσινοβραδινές.

Ο καιρός, από ό,τι φαίνεται, γίνεται φθινοπωρινός, καθώς ο υδράργυρος ήδη έχει χάσει 10 βαθμούς σε σχέση με την χθεσινή μέρα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σήμερα στους 30 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στους 34 στα κεντρικά και στους 36 στα νησιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις