Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Χορεύω στην αμμουδιά του Mabrouk με dj τον Junior Pappa!

Χορεύω στην αμμουδιά του Mabrouk με dj τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αυτή η Τετάρτη 10/7 θα έχει γεύση από… Ιμπιζα στα Μποζαίτικα

 

Clubbing στην αμμουδιά: Έναν περιζήτητο dj εντός και εκτός συνόρων, το Junior Pappa, ο οποίος με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη έχει εμφανιστεί σε κορυφαία ελληνικά clubs και έχει παίξει μουσική έως τη Ρώμη, την Πράγα και την Ιμπιζα, θα παρουσιάσει αυτή την Τετάρτη 10 Ιουλίου, από τις 3 το μεσημέρι και μετά, το δημοφιλές beach bar Mabrouk των Μποζαιτίκων. Oνομαστός για το δικό του στυλ, που «χρωματίζεται» από house στοιχεία και techno ήχους, παρασύρει το κοινό να χορέψει σε μια ιδιαίτερη, μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Στα live του ο Junior Pappa έχει μοιραστεί τα decks με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπωςι: Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Holden,Dave Seaman, David Morales, Felix Da House Cat, Jerome Sydenham, Dennis Ferrer, Nina Kraviz  κ.α. Έχει κάνει καταπληκτικά remixes και  κυκλοφορήσει παραγωγές του σε γνωστές συλλογές της Viva Warriors, της OFFRecordings, ενώ δικές του δημιουργίες αναδείχθηκαν από εταιρείες όπως Madison Square Records, Kokan κ.α.

Hταν resident dj στο The Real Rocknrolla στην Θεσσαλονίκη εδώ και μια εξαετία.  Τα σετ του ταξιδεύουν μέσω των ραδιοφώνων, social media και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

 

Mabrouk,  Μποζαίτικα- Πάροδος Ναυσικάς 11.
Είσοδος ελεύθερη.
Τηλ.κρατήσεων: 6971 807464,6937 144344

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life