Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εγκαινιάζεται 11/7 η έκθεση «Δρόμοι της Θάλασσας» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών

Εγκαινιάζεται 11/7 η έκθεση «Δρόμοι της ...

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου σε συνεργασία με την Οργανωτική επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, με αφορμή τη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων (25-31 Αυγούστου 2019) στην Πάτρα, συνεχίζονται με την έκθεση «Δρόμοι της Θάλασσας».

Τα εγκαίνια της ομαδικής αυτής έκθεσης που διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη με έργα διδασκόντων του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

H   έκθεση είναι  αφιερωμένη στους διδάσκοντες  του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων, από την ίδρυσή του (1999) έως σήμερα. Η έκθεση διερευνά διαφορετικές όψεις της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα, πολύπλευρα συνδεδεμένης με την πόλη της Πάτρας, από τα προϊστορικά χρόνια έως τις μέρες μας. Οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, με τη χρήση διαφορετικών εικαστικών μέσων, από τη ζωγραφική, το κολάζ, την κεραμική και τη μικρογλυπτική, έως τη video art και ψηφιακές μορφές τέχνης.

*Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια. 

Διαβάστε ακόμα:

"Δρόμοι της Θάλασσας" - Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture