Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Σήμερα οι Έλληνες καθορίζουν την μοίρα τους»

Νίκος Νικολόπουλος: Σήμερα οι Έλληνες κα...

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος

Αισιόδοξος έξω από την κάλπη ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στο Νότιο τομέα της Αθήνας, Νίκος Νικολόπουλος:

«Σήμερα οι Έλληνες καθορίζουν τη μοίρα τους και τους συσχετισμούς της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την εθνική μας ανεξαρτησία. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει αυτός ο εορτασμός κάτω από συνθήκες που θα παραπέμπουν σε μια σύγχρονη νεοφιλελεύθερη υποδούλωση του τόπου.

Το μέλλον μας κρίνεται από τα αντίβαρα που θα αναδείξει η σημερινή κάλπη στην επερχόμενη επέλαση του νεοφιλελευθερισμού.

Η Ένωση Κεντρώων και όλες οι συμμαχικές δυνάμεις – ο Γιάννης Δημαράς, ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ, τα πατριωτικά κόμματα της Μακεδονίας- μαζί φυσικά και το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του οποίου ηγούμαι- εγγυώνται ότι θ’ αποτελέσουμε μέσα στη Βουλή το αλεξικέραυνο, που θα αναχαιτίσει τις νέες επιδρομές στη τσέπη των μισθωτών, των συνταξιούχων, των πολύτεκνων, της μεσαίας τάξης και των αδύναμων.

Εξάλλου, είμαστε απαραίτητοι στη νέα Βουλή για να παλέψουμε για τα Ελληνορθόδοξα δίκαια και ν΄ ακυρώσουμε την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα ο Ελληνικός λαός του μέτρου, της σύνεσης, της λογικής και του δίκαιου θα επιβραβεύσει τη συνέπεια των αγώνων της Ένωσης Κεντρώων, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και όλων των συμμαχικών δυνάμεων, για να έλθει σύντομα η πραγματική λευτεριά στον τόπο μας, όπως και το 1821».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις