Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

To Πολύεδρο γιορτάζει τα 38 του χρόνια

To Πολύεδρο γιορτάζει τα 38 του χρόνια

Στις 12/7 στις 21.00 στον κήπο του θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση "Η Ποίηση της Νύχτας" με τον Μιχάλη και τον Παντελή Καλογεράκη

Έχοντας συμπληρώσει αισίως 38 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας & προσφοράς στην πόλη της Πάτρας, το Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 συνεχίζει δυναμικά και αυτήν την εβδομάδα από 8 έως και 13 Ιουλίου 2019 έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων.

Κατ΄αρχάς από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις στον κήπο για παιδιά 6-12 ετών. Αυτή την εβδομάδα δημιουργούμε και παίζουμε με θέμα «τα παιχνίδια». Παραδοσιακά ελληνικά παιχνίδια, παιχνίδια από όλο τον κόσμο και παιχνίδια χειροποίητα.

Επίσης καθότι το Πολύεδρο γιορτάζει τα 38 του χρόνια μέχρι και το Σάββατο θα προσφέρει κεράσματα, μουσικές και μεγάλες προσφορές στα βιβλία, τα αντικείμενα τέχνης  καθώς και σε ρούχα και κοσμήματα.

Παράλληλα συνεχίζεται η ομαδική θεματική έκθεση Ζωγραφικής, «Σαν παρομοίωση του παραδείσου, ο κήπος…».

Συμμετέχουν οι: Βελαώρας Χάρης, Μπακάλου Παρασκευή,   Μπρισκόλα Αναστασία, Μπρισνόβαλη Αγγελική, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη, Πρέσσας Νίκος,    Σταθόπουλος Παναγιώτης, Φερεντίνου Μαρία και Winch Alexande.

Συνεχίζεται & η έκθεση με εικαστικές κατασκευές της Ελένης Κατωπόδη.

Την Παρασκευή 12/7 στις 21.00 στον δροσερό κήπο του Πολύεδρου,  η μουσική παράσταση «Η ποίηση της νύχτας» με τον Μιχάλη και τον Παντελή Καλογεράκη σε συνεργασία με την Μικρή Άρκτο.

Είσοδος 10 ευρώ.

Κρατήσεις: Πολύεδρο, τηλέφωνο 2610 277 342.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture