Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Γιώργος Κουτρουμάνης στο πλευρό των καταστηματαρχών εστίασης

O Γιώργος Κουτρουμάνης στο πλευρό  των κ...

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ

Την αμέριστη συμπαράσταση του στα αιτήματα των καταστηματαρχών εστίασης εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης σε συνάντηση που είχε την Τρίτη το πρωί με τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπύρο Στεργίου και με το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου.

 Στη διάρκεια της, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης ενημερώθηκε εκτενώς για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο, το σημαντικότερο από τα οποία είναι το υπέρογκο λειτουργικό κόστος, απόρροια των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών και της δυσβάστακτης φορολογίας.

Ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος είχε στηρίξει και την κινητοποίηση που είχε διενεργήσει ο ΣΚΕΑΝΑ με κεντρικό σύνθημα «Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν», επανέλαβε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας, που σύντομα θα γίνει πράξη από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη μείωση του ΦΠΑ σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα εστίασης, παράλληλα με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, ώστε να πάρουν ανάσα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες συγκαταλέγεται η πλειοψηφία του κλάδου της εστίασης.  

Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο ίδιος θα παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου, τα οποία άλλωστε γνωρίζει σε βάθος και λόγω της θεσμικής ιδιότητας του ως προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας.        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις