Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ακράτα ψηφίζει Γιώργο Κουτρουμάνη    

Η Ακράτα ψηφίζει Γιώργο Κουτρουμάνη      

Τη Δευτέρα στο Αίγιο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Κουτρουμάνη αναφέρονται τα εξής: "Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στην Ακράτα, στο ξενοδοχείο «Akrata Beach», ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, συνεχίζοντας τις προεκλογικές δραστηριότητες του.

Σε μια εμπεριστατωμένη ομιλία του, που διακοπτόταν συχνά από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των υποστηρικτών του, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης περιέγραψε με απτά επιχειρήματα πώς και γιατί η τυχοδιωκτική, ερασιτεχνική και ανεύθυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, φτωχοποιώντας παράλληλα ευρέα κοινωνικά στρώματα, τα οποία προσπάθησε επανειλημμένως να ξεγελάσει με την χορήγηση επιδομάτων ανέχειας.

Όμως, πρόσθεσε, κάνοντας αναφορά και στην περιβόητη 13η σύνταξη που δόθηκε παραμονές των ευρωεκλογών, τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσαν και στις κάλπες της 7ης Ιουλίου θα πάρει από τους πολίτες την αρμόζουσα απάντηση.    

Μιλώντας εκτενώς για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γ. Κουτρουμάνης επεσήμανε ότι είναι ο μοναδικός και πλέον ρεαλιστικός δρόμος για να βγει η Ελλάδα από τη σημερινή στασιμότητα και να εισέλθει σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε, στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε τον αγώνα μας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με ισχυρή ανάπτυξη» τόνισε επευφημούμενος  ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, ζητώντας από τους παριστάμενους να δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανοικοδόμηση της χώρας σε νέες βάσεις με γνώμονα την εθνική ενότητα και την κοινή πεποίθηση ότι ως Έλληνες, μονιασμένοι και με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε."    

 

Τη Δευτέρα, στο Αίγιο

Εξάλλου, την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης θα μιλήσει στο Αίγιο, σε ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, στις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις