Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κόντρα Τριαντάφυλλου-Φαίης Σκορδά για τις... ρυτίδες της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Κόντρα Τριαντάφυλλου-Φαίης Σκορδά για τι...

Αφορμή το σχόλιο του τραγουδιστή στο instagram, "αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα... Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!"

Ένα Instagram Story του τραγουδιστή της ποπ, ίνδαλμα της δεκαετίας του ’90, Τριαντάφυλλου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία κόντρα, η οποία φαίνεται να παίρνει σοβαρότερη διάσταση. Όπως αναφέρει το zappit.gr, όταν η λαική τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι Open Beyond, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να κάνει μια δημοσίευση, αναφερόμενος στην συνάδελφο του. Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του Faysbook.gr, έγραψε τα εξής: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη με τη σχετική ανάρτηση και κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» να σχολιάσει την ειρωνική στάση και υπονοούμενα του τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος απήντησε στη συνέχεια στην παρουσιάστρια μέσω του Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο ή αν έχει τα κότσια να δείξει το στόρι να δείτε όλη την αλήθεια, δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέματα τους !!!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στην σχετική λεζάντα της δημοσίευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight