Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Πάτρα, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Πάτρα, σε...

Fashion Show από τα ΔΕΛΤΑ 360

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Πάτρα το DELTA 360 Fashion Show 2019 για την ανάδειξη του έργου της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου!

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων Σχεδίου Μόδας, Αισθητικής και Κομμωτικής απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που κατέκλυσαν την πλατεία Τριών Συμμάχων στο κέντρο της πόλης!

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συνεχάρη τους σπουδαστές για το έργο τους και τους ευχήθηκε μια επιτυχημένη καριέρα!

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας από την Πάτρα και τα Ιωάννινα με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες εμπνεύστηκαν από την Αρχαία Ελληνική ιστορία και τη Μυθολογία και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το make up και το hairstyling των μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του show!

Η έναρξη του show επεφύλασσε ένα εντυπωσιακό happening κομμωτικής με τους κομμωτές να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο μια extreme εκδοχή κομμώσεων εμπνευσμένων από την Αρχαία Ελλάδα!

Οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων και Bartending επιμελήθηκαν για την βραδιά ένα ξεχωριστό cocktail με βασικό υλικό τον οίνο Μοσχάτο από την Patraiki Wines.

Με τη σειρά της, η συνεργαζόμενη σχολή χορού Danceport Hall της κυρίας Διονυσίας Σουλελέ παρουσίασε μια χορογραφία διαγωνιστικού επιπέδου, Rumba International Latin, η οποία έχει διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό χορού!

Πρόκειται για το δεύτερο από μια σειρά τριών ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Showς, που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 με πρώτο αυτό της Θεσσαλονίκης που έχει ήδη διεξαχθεί και επόμενο το Fashion Show που ετοιμάζεται πυρετωδώς στα Ιωάννινα!

Υποστηρικτές: Route 56, Inglot, Double Trouble, Elli’s Roses, Alfaparf Milano, TES Cosmetics, Galaxy Hotel, Tsinias Photography, Kosmas Photography, Sklivas Photography, Fortossis, Photo Book, Αφοί Παπαδόπουλοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά