Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Αντάμωμα των Βλάχων ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Πατρών

Στο Αντάμωμα των Βλάχων ο Πανηπειρωτικός...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 35ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων στα Τρίκαλα που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων από 21 έως 23 Ιουνίου 2019. 

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών συμμετείχε στο εν λόγω αντάμωμα για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του, λαμβάνοντας μέρος με το χορευτικό του τμήμα τόσο στις εκδηλώσεις το βράδυ του Σαββάτου, 22/6, όσο και στον τρανό χορό "Κόρλου Μάρι", το πρωί της Κυριακής,23/6. 
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Χάιδας Αλέξανδρος "Το διήμερο της συμμετοχής του Συλλόγου μας ήταν γεμάτο συναισθήματα και ξεχωριστές εμπειρίες, παίρνοντας μέρος σε ένα θεσμό που συνεχίζει τη βλάχικη πολιτιστική παράδοση στο πέρασμα των χρόνων. Μια πανδαισία μουσικών, χορών, παραδοσιακών φορεσιών, ηθών και εθίμων συνέθεσαν μια εικόνα αντάξια του θεσμού. Ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων καθώς και τον Πρόεδρό τους, κ. Μαγειρία Μιχάλη, για τη πάρα πολύ καλή οργάνωση και τη φιλοξενία ! Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να αποδώσω στους χορευτές και τις χορεύτριες του Συλλόγου μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πετυχαίνοντας, κατά κοινή ομολογία, μια υψηλού επιπέδου, εμφάνιση και επιτέλεση χορών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις