Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης σε Μέγα Σπήλαιο και Κλειτορία, Δάφνη, Πάος, Τριπόταμα

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης σε Μέγα Σπήλαιο κ...

Το απόγευμα ο Γιώργος Κουτρουμάνης επισκέφθηκε τα Τριπόταμα, το Λεχούρι και το Λειβάρτζι

Στην δοξολογία που τελέστηκε σήμερα στην Ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, εις μνήμην της νικηφόρας μάχης κατά του Ιμπραήμ Πασά της 24 Ιουνίου 1927, παρέστη σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Κουτρουμάνης. Μιας μάχης που ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα της παλιγγενεσίας και την απελευθέρωση του γένους από τον Τουρκικό ζυγό.

Ακολούθως, ο Γιώργος Κουτρουμάνης μετέβη στην Κλειτορία, τη Δάφνη και το Πάος, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τους κατοίκους τους, στους οποίους ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτοί παρουσιάστηκαν πρόσφατα από τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη.      

Ο κ. Κουτρουμάνης είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο  της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Καλαβρύτων, κ. Νίκο Τσάμη, τον Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Βασίλη Καρρά, τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ. Σωτήρη Δουκλιά και κ. Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Στο επίκεντρο των επαφών του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν οι δυνατότητες της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, προοπτική που περνάει μέσα από την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών, με προτεραιότητα τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου της, σε συνδυασμό με την πλήρη αξιοποίηση των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Περίοπτη θέση σ’ αυτά έχουν βέβαια τα Σπήλαια Λιμνών, η αξιοποίηση του  αρχαιολογικού χώρου του Κλείτορα, καθώς και ο ποταμός Λάδωνας, ο οποίος ήδη είναι προσφιλές μέρος για πολλούς φίλους του ράφτινγκ, με τον κ. Κουτρουμάνη να επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει και στην Κλειτορία την απαιτούμενη ώθηση για την ανάπτυξη της.  

Το απόγευμα ο Γιώργος Κουτρουμάνης επισκέφθηκε τα Τριπόταμα, το Λεχούρι και το Λειβάρτζι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις