Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με "Λάχανα και Χάχανα" για όλα τα παιδιά συνεχίζεται το Διεθνές Φεστιβάλ

Με "Λάχανα και Χάχανα" για όλα...

Στον κήπο του Σκαγιοπουλείου στις 20.30 η παράσταση του Τάσου Ιωαννίδη

Γεμάτη από τραγούδια και θέατρο θα είναι η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων της ενότητας «Παιδί και Τέχνη» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2019.

Το πρόγραμμα για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, θα «ανοίξουν» τα …«Λάχανα και Χάχανα» με τον δημιουργό τραγουδιών, Τάσο Ιωαννίδη μαζί με την κιθάρα του, να οδηγεί τα παιδιά σε μια διασκεδαστική περιπλάνηση, γεμάτη ρυθμό και μελωδία.  Ο Τάσος Ιωαννίδης θα τραγουδάει, θα αφηγείται, θα παίζει με τα παιδιά καλώντας τα να συμμετάσχουν στα τραγούδια.

Ο «κύριος Τάσος», όπως τον αποκαλούν τα παιδιά, θα τραγουδήσει τα πιο αγαπημένα από τις δουλειές «Λάχανα και Χάχανα» - 24 τραγούδια από το βιβλίο Γλώσσας, η Προπαίδεια σε Τραγούδια, Εδώ Νηπιαγωγείο, Οι Ρυθμοί και οι Αριθμοί.  (Έναρξη 20.30, στον υπαίθριο χώρου του Σκαγιοπουλείου).

Την ίδια ημέρα στις 20.00 το βράδυ στον Πολυχώρο «Αίγλη» στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ΚΟΜΑΙΘΩ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων θα πραγματοποιήσουν την παράσταση Αριστοφάνη «Πλούτος» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της ενότητας «Παιδί και Τέχνη» είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture