Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Mέλη από 12 ΚΑΠΗ της χώρας βρίσκονται στην Πάτρα για το 3ο Φεστιβάλ Χορού

Mέλη από 12 ΚΑΠΗ της χώρας βρίσκονται στ...

Θα δοθούν παραστάσεις απόψε Δευτέρα & την Τετάρτη 12/6

Με συμμετοχή συνολικά 12 ΚΑΠΗ απ’ όλη τη χώρα, ξεκινούν απόψε Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στην Πάτρα, οι τριήμερες εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Χορού των ΚΑΠΗ, με γενικό θέμα: «Χορεύουμε και διεκδικούμε τη ζωή».

Όπως προείπαμε, στη φετινή διοργάνωση μετέχουν μέλη από 12 ΚΑΠΗ απ’ όλη την Ελλάδα και βέβαια από την Πάτρα και πιο συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ Δράμας, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, Μήλου, Καισαριανής, Χαϊδαρίου, Άρτας, Αγρινίου, Πωγωνίου (Ιωάννινα) και Σικυωνίων (Κορινθία).

Οι χορευτικές  παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν απόψε Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20.30 στο Θεατράκι της Μαρίνας και στην Πλατεία Γεωργίου και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στις 20.30 το βράδυ στην Πλατεία Γεωργίου.

Η Τρίτη 11 Ιουνίου, είναι αφιερωμένη στην ξενάγηση. Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν και σε πολλά αξιοθέατα της πόλης της Πάτρας, με τη συνεργασία των εργαζομένων του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας  του  ΚΟΔΗΠ, του Χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων και με την συμμετοχή εθελοντών της εκδήλωσης.

Στο μεταξύ ήδη από τη Δευτέρα το πρωί βρίσκονται στην Πάτρα, περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες και συνοδοί και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χορού, θα επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν μαζί με τους Πατρινούς «συναδέλφους» τους, τους χορούς, έθιμα, παραδόσεις και ιδέες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture