Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: «Τρελό» ΙΧ συγκρούστηκε με άλλα τρία αμάξια – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ναύπλιο: «Τρελό» ΙΧ συγκρούστηκε με άλλα...

Οδηγός μια ηλικιωμένη

Απίστευτο τροχαίο ατύχημά σημειώθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στις 4:30 περίπου στην οδό Άργους με ένα αυτοκίνητο να κάνει τρελή πορεία και να συγκρούεται διαδοχικά με τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου  απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα.

Το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο και καπνό με πολύ μεγάλη ταχύτητα να έρχεται καταπάνω μου», λέει η γυναίκα οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που χτυπήθηκε.

«Το αυτοκίνητο ερχόταν στον αέρα με κατεύθυνση προς το Ναύπλιο. Χτύπησε στο προπορευόμενο. Εμείς πηγαίναμε προς το Άργος. Το άκρο του αυτοκινήτου, μου διέλυσε όλη την αριστερή πλευρά», τονίζει ο οδηγός ενός ακόμα αυτοκινήτου που χτυπήθηκε από το «ιπτάμενο» αυτοκίνητο.

Ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας μιλάει στο anagnostis.org και περιγράφει τί είδε:

«Από το «Αλεύρι – Ζάχαρη» άρχισε να χτυπά αμάξια και μετά πρέπει να πάτησε γκάζι απότομα. Με πατημένο γκάζι έφερνε τούμπες προς τα εδώ».

Για πολύ ώρα πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τις δύο γυναίκες οδηγούς του «ιπτάμενου» αυτοκινήτου, που κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη, ξεκινώντας την ξέφρενη πορεία του από την διασταύρωση της οδού Άργους με την Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αφού χτύπησε το πρώτο αυτοκίνητο άρχισε την τρελή του πορεία χτυπώντας άλλα δύο στο ύψος της οδού Καλαμάτας.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, anagnostis.org

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις