Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Χαράς ευαγγέλια για τα παιδιά - Στις 20 Ιουνίου έρχεται το "Toy Story 4"

Χαράς ευαγγέλια για τα παιδιά - Στις 20 ...

Θα προβληθεί & μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά και θα το δούμε και στην Πάτρα

Το πρώτο Toy Story είχε βγει στις αίθουσες το 1995 και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις 373 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως ενώ προτάθηκε και για 3 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερο πρωτότυπο σενάριο ενώ κέρδισε ένα ειδικό βραβείο μιας και ήταν η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα πρωτοποριακό βήμα από την εταιρεία Pixar. Ακολούθησαν το «Toy Story 2» το 1999 σε σκηνοθεσία ξανά Τζον Λάσετερ και το «Toy Story 3» το 2010 και τώρα η παλιοπαρέα επιστρέφει, με νέες προσθήκες, για το σίκουελ της κλασικής ταινίας της Pixar.

Η ιστορία του νέου «Toy Story», του 4ου κατά σειρά που θα δούμε στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ, από τις 20 Ιουνίου 2019 σε διανομή της Feelgood, βρίσκει τα αγαπημένα παιχνίδια οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του «Toy Story 3», με τους Γούντι και Μπαζ να υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Μπόνι, συμπεριλαμβανομένου του Φόρκι, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι.

Κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο, μέχρι τη στιγμή που μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνει ο πρωταγωνιστής μιας περιπέτειας από δω στην αιωνιότητα και ακόμη παραπέρα...

Σκηνοθεσία: Josh Cooley.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Τομ Χανκς ως Σερίφης Γούντι, Τιμ Άλεν (Μπαζ Λαϊτγίαρ), Κιάνου Ριβς, Τόνι Χέιλ, κ.α.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο. Προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie.

Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας, ο Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι.

Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep.

Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της.

Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

To φιλμ θα έρθει για προβολή & στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being