Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιατί δεν έγιναν τα debates του δεύτερου γύρου

Γιατί δεν έγιναν τα debates του δεύτερου γύρου

Από IONIAN TV- THEBEST.GR-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Όπως και στον πρώτο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, η τηλεόραση του IONIAN, το THEBEST.GR και η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, εξέφρασαν την επιθυμία να οργανώσουν debates μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και Απόστολου Κατσιφάρα και μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Πατρέων Κώστα Πελετίδη και Γρηγόρη Αλεξόπουλου, που αναμετρώνται στο δεύτερο γύρο.

Στις 28 Μαΐου στείλαμε επιστολή-πρόσκληση και στις τέσσερις παρατάξεις.

Θετικά απάντησαν η παράταξη του κ. Απόστολου Κατσιφάρα και του η παράταξη του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Από την παράταξη του κ. Φαρμάκη, λάβαμε την ακόλουθη απάντηση:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση καθότι εκτιμούμε ο δημόσιος διάλογος έχει να προσφέρει στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης πριν από την εκλογική διαδικασία.

Με χαρά μας έως σήμερα συμμετείχαμε σε δύο τηλεοπτικά debates, όπου δόθηκε η ευκαιρία να ακουστούν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες. Είχαμε μάλιστα δεχθεί να συμμετέχουμε και σε άλλα δύο που ωστόσο δεν έλαβαν χώρα λόγω τεχνικών ή άλλων δυσκολιών.

 Επιπλέον είχαμε ζητήσει να προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα debate με την συμμετοχή μας για την τρέχουσα εβδομάδα. Ωστόσο επειδή το πρόγραμμα είναι ήδη οριστικοποιημένο, αυτό καθιστά αδύνατη την συμμετοχή του σε ένα debate αυτή την εβδομάδα».

Από την παράταξη του κ. Πελετίδη, λάβαμε την ακόλουθη απάντηση:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκλησή σας.

Δυστυχώς η πρόσκληση έφθασε σε εμάς πριν λίγες ώρες και ο προγραμματισμός των καθημερινών συναντήσεων, συσκέψεων και συγκεντρώσεων του Δημάρχου έχει καθοριστεί ήδη από τη Δευτέρα 27/5. Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει από εχθές το πρωί, διοργανώνουμε κεντρική συγκέντρωση την Παρασκευή 31/5 στην πλατεία Τριών Συμμάχων στις 8.30 μμ.

Τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν τη αλλαγή του προγραμματισμού του Δημάρχου, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η συμμετοχή του  στο debate που διοργανώνετε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις