Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεννηματά, Παπανδρέου, Λαλιώτης στην Πάτρα για τον Κατσιφάρα

Γεννηματά, Παπανδρέου, Λαλιώτης στην Πάτ...
Βγενόπουλος Φάνης

Το Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό του Περιφερειάρχη

Όλα τα στελέχη της πρώτης γραμμής του Κινήματος Αλλαγής τάσσονται στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής. Εξάλλου, το Κίνημα Αλλαγής με το πλέον επίσημο τρόπο έχει δηλώσει, εξ’ αρχής, τη στήριξη του στον Απόστολο Κατσιφάρα.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, ήδη βρίσκονται από την Πέμπτη στην Πάτρα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Παρασκευή θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να βρεθεί σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο. Μάλιστα, αναμένεται να δώσει το «παρών» και στο εκλογικό κέντρο του Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

Το κλιμάκιο των κορυφαίων στελεχών του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην περιοχή, για την υποστήριξη του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ  Νεκτάριο Φαρμάκη, που μπήκε στον β’ γύρο των εκλογών με προβάδισμα 4 μονάδων.

Πάντως, η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη δεν αποτελεί έκπληξη για τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο άλλοτε γραμματεάς του Κινήματος "παραδοσιακά" κατεβαίνει στην Πάτρα, παραμονές του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Σημειώνεται πως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κατέβηκε υποψήφιος και ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τους ψηφοφόρους του εν όψει β' γύρου για «αλλαγή στην Περιφέρεια».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις