Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή η πρεμιέρα του "Rocketman" στα Village Cinemas στην Αθήνα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα του "Rocketman&q...

Το φιλμ για τη ζωή του Έλτον Τζον προβάλλεται ήδη από την Πέμπτη & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Η Odeon και η Paramount πραγματοποίησαν την Τετάρτη 29 Μαΐου το βράδυ την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman» για τη ζωή του Βρετανού σταρ της ποπ ροκ μουσικής Έλτον Τζον στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas, στην Αθήνα ενόψει της εξόδου του φιλμ από την Πέμπτη 30/5 στις αίθουσες (το φιλμ ήρθε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare).

Υποστηρικτές της Aθηναικής πρεμιέρας ήταν o Rock FM 96,9 και η MINOS EMI.

H αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τη φαντασμαγορική ερμηνεία του νέου κινηματογραφικού σταρ Τάρον Έγκερτον στον ρόλο του μοναδικού Έλτον Τζον. Ιδιαίτερα ξεχωριστή εικόνα της βραδιάς ήταν οι έντονες εκδηλώσεις χαράς και συγκίνησης των εκατοντάδων θεατών.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων καθώς και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Αγάπη Πολίτη, Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη, Ρεγγίνα Κουρή, Ηλίας Κοκοτός, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πολλοί άλλοι.

Η ταινία για την επεισοδιακή αλλά και ιδιαίτερη ζωή του 72χρονου σήμερα Έλτον Τζον που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του καταξιωμένου Ντέξτερ Φλέτσερ (Βohemian Rhapsody) καταχειροκροτήθηκε και εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία των ηθοποιών και τα τραγούδια και μουσικά νούμερα που περιείχε. Να θυμίσουμε πως η ταινία είχε θερμή υποδοχή και στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών δύο εβδομάδες νωρίτερα όπου παρέστη και ο Έλτον Τζον.

Οι φίλοι του Έλτον Τζον, της μουσικής και του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία όπως προείπαμε, να απολαύσουν αυτό το οπτικό υπερθέαμα στη μεγάλη οθόνη από την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Λίγα Λόγια για την ταινία

Το «Rocketman» είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Οι φωτ. είναι Panoulis photography και μας εστάλησαν από την Οdeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight