Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυσεύρετο το internet σε συνοικίες της Άνω Πόλης Πατρών - Τι συμβαίνει;

Δυσεύρετο το internet σε συνοικίες της Ά...

Στο... περίμενε οι πολίτες

Βάσανο είναι η σύνδεση με το ιντερνετ για δεκάδες σπίτια στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Άνω Πόλης και του Κάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι κάτοικοι της περιοχή που θέλουν να συνδεθούν με το διαδίκτυο έχουν μεγάλο πρόβλημα καθώς οι εταιρείες παροχής ιντερνετ επικαλούνται προβλήματα με αποτέλεσμα να περιμένουν στο… ακουστικό τους μέχρι να λάβουν μια θετική απάντηση.

Είτε παλαιοί κάτοικοι που αποφασίζουν ότι χρειάζονται πλέον σύνδεση στο σπίτι τους, είτε νέοι που αγοράζουν ή νοικιάζουν κάποιο σπίτι στην περιοχή βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μάλιστα αρκετοί Πατρινοί που θέλουν να μετακομίσουν στο Κάστρο κι έχουν μάθει για το θέμα πριν κλείσουν το σπίτι που τους ενδιαφέρει επικοινωνούν με τους παρόχους προκειμένου να ενημερωθούν για το αν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή και πόσο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να συνδεθούν.

Η ενημέρωση που έχει το thebest.gr είναι ότι οι εταιρείες παραδέχονται ανοικτά ότι δύσκολες βρίσκονται καινούργιες διαθέσιμες γραμμές για απλή 26άρα σύνδεση.

Αποδίδουν το θέμα στην περιορισμένη χωρητικότητα στα ΚΑΦΑΟ και υποστηρίζουν ότι πρέπει να περαστεί καινούργια οπτική ίνα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Στο μεταξύ οι συμπολίτες ταλαιπωρούνται και αναμένουν επί εβδομάδα ή και μήνες μέχρι να βγάλουν άκρη…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις