Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στηρίζουν Αλεξόπουλο Γ. Λάζαρης και Θ. Αγγελόπουλος

Στηρίζουν Αλεξόπουλο Γ. Λάζαρης και Θ. Α...

Δηλώσεις στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων

 

Τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο εξέφρασαν σήμερα με δηλώσεις τους ο πρώην Αντιδήμαρχος Πατρέων Γιώργος Λάζαρης και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, αντιπροέδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

 

Στη δήλωσή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάζαρης αναφέρει:

«Η Πάτρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της και την αναπτυξιακή της πορεία. Για αυτό το λόγο, οφείλουμε όλοι να αποφασίσουμε στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής των εκλογών για τον δήμο Πατρέων, πρώτα από όλα τι είδους πόλη θέλουμε και με ποιους μπορούμε να το επιτύχουμε. Το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα επιλέξουμε τη στασιμότητα ή την κίνηση. Αν θα επιλέξουμε την μονολιθικότητα, ή την συνεργασία. Τους μονολόγους, ή τον συγκερασμό των απόψεων και  τον κοινό βηματισμό των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μπορεί να ενώσει αυτές τις δυνάμεις και να εγγυηθεί για το μέλλον της πόλης.

Σε αυτό τον αγώνα του, που είναι  αγώνας για την Πάτρα,  με έχει σύμμαχο και υποστηρικτή».

 

 

 

Στη δήλωσή  του ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, αντιπροέδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων επισημαίνει:

 

«Στηρίζω τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο στον αγώνα του για τον β΄ γύρο των εκλογών για το δήμο Πατρέων επειδή πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλει στη συνεργασία και τη σύνθεση των απόψεων των δημοκρατικών δυνάμεων του δημοτικού συμβουλίου η οποία είναι απαραίτητη για να πάει η πόλη μας μπροστά. Μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε, με αλήθειες, με εντιμότητα και με διάλογο.

Ως άνθρωπος που αγωνίστηκα για την μπάντα του δήμου Πατρέων και τους εργαζόμενους σε αυτή και ως αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων,  πιστεύω ότι με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, μπορεί να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα, να σταματήσει ο εμπαιγμός  και να αποκτήσει και πάλι η Πάτρα την δημοτική μουσική που αξίζει στην ιστορία της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις