Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παράταξη Καλογερόπουλου: Το άσπρο δεν μπορεί να γίνει μαύρο όσο και να προσπαθούν

Παράταξη Καλογερόπουλου: Το άσπρο δεν μπ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Από την παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση στα όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, από την παράταξη του κ. Γούτου:

«O κ. Γούτος αρνείται τους γεννήτορές του; Αρνείται να παραδεχθεί ότι τους έχει ανάγκη; Δεν είναι αυτοί που θεωρούν τον Δήμο ιδιοκτησία τους και φοβούνται μην τον χάσουν;

Αυτονόητη υποχρέωση του υποψηφίου Δημάρχου δεν είναι να συζητήσει τα σχέδια και το πρόγραμμα του μέλλοντος;

Αντ’ αυτού παραθέτει κείμενα, άνευ ουσίας, αλλά μόνο με καταγγελτικό και συκοφαντικό λόγο που προφανώς του έγραψαν άλλοι. Μέχρι και φωτογραφικό κολάζ χρησιμοποιούν για να «περάσουν» τους δήθεν ισχυρισμούς τους και τα επιχειρήματά τους.

Παράλληλα δημοσιεύει καταχωρήσεις με περιεχόμενο εντελώς ανυπόστατο και συκοφαντικό, θέλοντας, με ψευδείς αναφορές, να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή των πολιτών και για τις οποίες επανειλημμένα έχουμε προσκομίσει στοιχεία και μιλήσει άπειρες φορές.

Το άσπρο δεν μπορεί να γίνει μαύρο όσο και να προσπαθούν!!

Ο κ. Γούτος δε μιλάει, δε λαλάει, δεν κάνει τίποτα άλλο από τον ταχυδρόμο συκοφαντιών που του έγραψαν άλλοι. Του υπενθυμίζουμε να μην παίζει με τη συκοφαντία!

Πρέπει να καταλάβει ότι τον έβαλαν υποψήφιο Δήμαρχο, ως ύστατη επιλογή και πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο Δήμαρχος αναλαμβάνει και έχει ευθύνη. Αλήθεια αύριο αν αναλάμβανε τη διοίκηση του Δήμου θα έλεγε ότι λέει σήμερα; Ότι δηλαδή φταίνε οι άλλοι; Τι Δήμαρχος θα ήταν! Ας συνειδητοποιήσει ότι είναι υποψήφιος Δήμαρχος έστω κι αν ήρθε από τον… πάγκο ως τελευταία επιλογή.

Για τον κ. Καλογερόπουλο μιλάνε τα αποτελέσματα, τα οποία είχε και ως Δήμαρχος Συμπολιτείας, αλλά και τα αποτελέσματα που είχε και είναι στον επόμενο γύρο. Πρέπει να καταλάβουν ότι όσο ισχυρός και να είναι κάποιος, αν δεν έχει καρέκλα και υπογραφή πολιτικής μορφής δεν μπορεί να διαμορφώσει πολιτική. Αν ο Καλογερόπουλος μπορεί, χωρίς καρέκλα και υπογραφή, να καθορίζει την πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων, όπως για παράδειγμα ότι επηρεάζει δημοτικούς συμβούλους, πράγμα που είναι πολύ προσβλητικό γι’ αυτούς, τότε φανταστείτε πόση δύναμη θα έχει και πόσο θα επηρεάζει εάν έχει και τη θεσμική ιδιότητα του Δημάρχου.

Ο κ. Καλογερόπουλος πάντα ήταν ανεξάρτητος και θα παραμείνει ανεξάρτητος. Αντίθετα ο κ. Γούτος ένιωσε αδύναμος και εκτός από τα πολιτικά δεκανίκια που λέγονται πρώην δήμαρχοι, ζήτησε κι άλλα πολιτικά δεκανίκια, με τις γνωστές δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήδη έχει ταυτιστεί με πολιτικό χώρο τον οποίο προφανώς τον έχει ανάγκη.

Άραγε μιλάμε για μία ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση; Σε ποιον θα χρωστάει αύριο; Πρέπει κατά την γνώμη μας να χρωστάει μόνο στο σύνολο των πολιτών της Αιγιάλειας και όχι μόνο σε αυτούς που πρέπει να ανταποδώσει την υποχρέωση σήμερα.

Τέλος κάνουμε σαφές ότι δίνουμε απαντήσεις σε όλες τις αδιανόητες συκοφαντίες, οι οποίες – ελλείψει άλλων επιχειρημάτων – ανακυκλώνονται συνεχώς γιατί δικαιούμαστε και οφείλουμε να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις