Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε πίσω του 5 υπουργούς και πάει να...γοητεύσει την Ευρωβουλή

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε πίσω του 5 υπο...

Ο γνωστός ηθοποιός τα κατάφερε & είναι μεταξύ των 6 ευρωβουλευτών που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σάρωσε ως γνωστόν σε ψήφους ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο αποκαλούμενος πλέον ως… «Τζορτζ Κλούνει» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής που μάλιστα κατά το παρελθόν δοκίμασε και την τύχη του στο Χόλυγουντ παίζοντας με την Ελληνοκαναδή από τα Καλάβρυτα, Νία Βαρντάλος αλλά και στην Βρετανική τηλεοπτική σειρά “The Durrells” που γυρίστηκε στην Κέρκυρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του καναλιού Star, κατάφερε να εκτοπίσει και να περάσει σε σταυρούς πέντε υπουργούς, έναν βουλευτή αλλά και την τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου για να πάει στην ευρωβουλή! 

Ο Σπύρος των “Durrels” ή ο Σωτήρης από το τηλεοπτικό σήριαλ του Μega, «Είσαι το ταίρι μου» όπου έπαιζε με την Βίκυ Σταυροπούλου, τα κατάφερε. Ο Αλέξης Γεωργούλης από τη θεατρική σκηνή, την τηλεόραση και το σινεμά, θ’ ανέβει τώρα με τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Έλενα Κουντουρά, Κώστα Αρβανίτη, Στέλιο Κούλογλου και τον Πέτρο Κόκκαλη στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. Πάνω από 101.000 πολίτες τον ψήφισαν, στέλνοντας στο σπίτι τους πέντε πρώην υπουργούς.

Λίγο πριν τις εκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης που είχε επισκεφθεί και την Πάτρα και είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, στον Θάνο Χριστακόπουλο και στην εκπομπή Metropolis στο Ioniantv, είχε μιλήσει και στο Star και είχε δηλώσει τα εξής:

«Θεώρησα ότι ήταν ωραία στιγμή κατάλληλη στιγμή να συμβάλλω και εγώ στη γεφύρωση της έσω Ελλάδας με την εξωστρέφεια της. Είναι και η εποχή που νομίζω ότι ο πολιτισμός χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε νόμους, θεσμούς, διεκδίκηση μεγαλύτερων κονδυλίων για να δημιουργήσουμε περισσότερο πολιτισμό, περισσότερο φως». 

Οι πρώην υπουργοί  Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιάννης Μουζάλας, Λυδία Κονιόρδου, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Φωτεινή Σκοπούλη, ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης που προερχόταν από το Ποτάμι και άλλα γνωστά στελέχη που ήταν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα βλέπουν τον…. Γιούνκερ από την τηλεόραση. 

Αντίθετα ο γοητευτικός, σαραντάρης Αλέξης Γεωργούλης ξεπέρασε σε σταυρούς ακόμη και την τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου αλλά και την νυν ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ο ίδιος τέλος είχε εξομολογηθεί στο Star: «Η κεντρική πολιτική σκηνή με τρομάζει πάρα πολύ με την έννοια ότι θα πρέπει να δώσω μια μάχη με τον γείτονα. Αυτό δεν μου αρέσει». 

Tέλος όπως έγραψε το newpost.gr, ο Αλέξης Γεωργούλης πήγε την Τετάρτη 29/5/2019 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες του αρμοδιότητες στην Ευρωβουλή και λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε με τη μηχανή του και φορώντας το απαραίτητο κράνος.

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε την Τετάρτη η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο της εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight