Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Eπί ποδός στο Πρωτοδικείο για την καταμέτρηση -"Βουνά" οι σάκοι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Eπί ποδός στο Πρωτοδικείο για την...

Εκτιμάται ότι έως την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία

Δύσκολο πραγματικά είναι το έργο των αρμόδιων δικαστικών υπαλλήλων, οι οποίοι κλήθηκαν από το πρωί της Τρίτης να κάνουν την καταμέτρηση των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών στις εκλογές της περασμένης Κυριακής 26 Μαΐου, στην Αχαΐα.

Η όλη διαδικασία εκτιμάται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 ή το αργότερο την Παρασκευή 31 Μαΐου προκειμένου να δοθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι μία δύσκολη προσπάθεια που απαιτεί προσοχή και δουλειά πολλών ωρών, νύχτα μέρα γι’ αυτό και έχει τεθεί επί ποδός όλο το προσωπικό του Πρωτοδικείου Πατρών στο Δικαστικό Μέγαρο της Δημ. Γούναρη. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία μιας και ήσαν πολλοί οι συνδυασμοί. Για παράδειγμα το Δήμο Πατρέων διεκδίκησαν ως γνωστόν 12 συνδυασμοί!

Το σύνολο των δικαστικών υπαλλήλων ήδη από την Κυριακή που ήταν οι εκλογές, στις 10 το βράδυ μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας 27/5 ήταν στο Πρωτοδικείο προκειμένου να παραλάβουν τους σάκους με το εκλογικό υλικό από το σύνολο των δικαστικών αντιπροσώπων της Πάτρας και των Δήμων ευθύνης του Πρωτοδικείου Πατρών δηλαδή της Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου ενώ μεταφέρθηκαν και οι σάκοι από τα Πρωτοδικεία Αιγίου και Καλαβρύτων για τις Περιφερειακές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές όπου τα κόμματα/συνδυασμοί ήσαν 40 συν το λευκό!.

Τέλος να αναφέρουμε πως οι φετινές εκλογές ήταν πολύ δύσκολες και χρονοβόρες καθώς υπήρξαν τέσσερις κάλπες (κάλπη των ευρωεκλογών, των Περιφερειακών εκλογών και 2 ακόμα για τις Δημοτικές και τις κοινοτικές).

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου για το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις