Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στηρίζει Γούτο στο Αίγιο ο Ιάσονας Φωτήλας

Στηρίζει Γούτο στο Αίγιο ο Ιάσονας Φωτήλας

Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Τη στήριξη του στον υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας Χρήστο Γούτο για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, εκφράζει με δήλωσή του ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αν. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει:

«Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αιγιάλειας ολοκληρώθηκε. Το σύνολο των συμμετεχόντων ανέδειξε τον πολιτικό πολιτισμό. Υπήρξαν μόνο έντονες συζητήσεις όσον αφορά στα προγράμματα, στις ιδέες και στα πρόσωπα που θα κληθούν να τα υλοποιήσουν. Και οι πολίτες αποφάσισαν να στείλουν για αναμέτρηση στο β’ γύρο τους κ.κ. Χρήστο Γούτο και Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Τώρα λοιπόν οι δημότες θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος από τους δύο υποψήφιους με το ήθος και τις ικανότητές του μπορεί να οδηγήσει την Αιγιάλεια σε μία νέα εποχή προόδου και ευημερίας. Θα πρέπει να είναι ένας υποψήφιος που δεν θα επιδιώκει την εξουσία ως αυτοσκοπό και θα επαίρεται γι’ αυτήν, αλλά θα τη χρησιμοποιήσει με σύνεση ώστε να υλοποιήσει το σχέδιό του. Αυτός ο υποψήφιος είναι ο νικητής του α’ γύρου κ. Χρήστος Γούτος!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις