Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το Αίγιο: «Για εμάς υπάρχει μόνο ένας κόσμος…»

O Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το Αίγι...

Επισκέφθηκε το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ενώ συνεχάρη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Γούτο

«Μαζί με την τοπική κοινωνία θα… πυροβολήσουμε τη φτώχεια και θα… σκοτώσουμε τη μιζέρια» είπε με χιούμορ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης που πέρασε πρώτος στον 2ο επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, επισκεπτόμενος το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου 2019 το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο, όπου ξεναγήθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στον χώρο και ενημερώθηκε για τη δουλειά τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο του Αιγίου όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ακόμα μία φορά με επαγγελματίες και πολίτες, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για διαρκή και αδιάλειπτη επαφή με την τοπική κοινωνία και μετά τις εκλογές.

«Από την κοινωνία προερχόμαστε και στην κοινωνία απευθυνόμαστε» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, προσθέτοντας: «Ξέρουμε πως μόνο μαζί με την κοινωνία θα πετύχουμε τη μεγάλη ποιοτική αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα. Και η τοπική κοινωνία δεν χωρίζεται στους μεν και στους δε. Δεν μιλήσαμε και δεν θα μιλήσουμε ποτέ για διαφορετικούς κόσμους, αφού για εμάς υπάρχει μόνο ένας κόσμος. Είναι ο αδικημένος και απογοητευμένος κόσμος της Δυτικής Ελλάδας που, στο σύνολό του, ζει κάτω από τις δυνατότητές του. Ήρθε ή ώρα να το αλλάξουμε αυτό…».

Στο μεταξύ ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε και το Εκλογικό Κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, που πέρασε στο 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Ο κ. Φαρμάκης συνεχάρη τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» για τη νίκη του και την πρώτη θέση που κατέλαβε στον α' γύρο των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου και του ευχήθηκε να είναι ο τελικός νικητής της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής.

Ο κ. Γούτος, ανταπέδωσε με συγχαρητήρια για την μέχρι  τώρα εκλογική του πορεία και δήλωσε:

«Το νέο, το ελπιδοφόρο, αυτό που σηματοδοτεί το μέλλον, θα νικήσει. Η περιοχή μας, έχει την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα και θα τη γυρίσει, αφήνοντας πίσω το χθες, που κούρασε και που κουβαλά στο σήμερα και στο αύριο, πολλά άλυτα προβλήματα».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις