Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Τζούλια Μπάρκα

Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Τζούλια Μπάρκα

Μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί, νόσησε από καρκίνο, έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

Η ξανθιά ηθοποιός και μοντέλο Τζούλια Μπάρκα, μία καλλιτέχνιδα από τις πιο γνωστές των δεκαετιών του ’80 και του ’90, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Τζούλια Μπάρκα υπήρξε sex symbol στα χρόνια του ’80 και του ’90, και δεν είχε διαστάσει να μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» στο κανάλι Σκάι, όπου δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο…

Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1980 και συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής. Είχε παίξει με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο αξέχαστος Στάθης Ψάλτης με τον οποίο ήταν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε και παρέμεινε στις συνειδήσεις του κόσμου ως μία γυναίκα - σύμβολο του σεξ.

Στη διάρκεια παρουσίασης σόου της σε μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης όπου δούλευε το 2002 η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, το χτύπημα της μοίρας ήταν αμείλικτο, καθώς προσεβλήθη από καρκίνο.

Δυστυχώς, η Τζούλια δεν μπόρεσε να τα «βάλει» και με την επάρατη νόσο και το βράδυ, της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019 κατέληξε…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight