Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το συγκινητικό αντίο της Άντας Δημοπούλου στον αδελφό της Νίκο

Το συγκινητικό αντίο της Άντας Δημοπούλο...

Η τρυφερή ανάρτηση της για το θάνατο του "Νέρωνα"

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Αλεξάνδρας Δημοπούλου για τον ξαφνικό χαμό του αδελφού της Νίκου, την περασμένη Κυριακή. Στο κείμενο που ανέβασε στο facebook η γνωστή Πατρινή μιλά με τρυφερά λόγια για τον ατίθασο «Νέρωνα» που σημάδεψε τη νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

«Όσο καμία άλλη φορά έχω τη βεβαιότητα ότι ο θάνατος είναι κομμάτι της ζωής :

Ο λιγόλογος κι ατίθασος αδερφός μου που όμως λύγιζε πρώτος και ζητούσε πρώτος συγνώμη όταν κάναμε χοντρές αταξίες στα παιδικά μας χρόνια, γιατί έτρεμε μη στενοχωρήσει τη μάννα μου, ο "Νέρωνας" του 4ου Λυκείου, το άλλοθι των νεανικών μας χρόνων για να πιούμε κι εμείς ως κορίτσια ένα ποτό στη Banana "βρε μπαμπά άσε μας αφού με το Νίκο θα είμαστε", ο πάντα ευγενικός αδερφός που αγαπούσαν οι φίλες μας κι όλος ο κόσμος, που ερχόταν τόσο μεθοδικά δήθεν να μας ρωτήσει τι αντηλιακό χρησιμοποιούσαμε προκειμένου να μπει στις κοριτσίστικες συζητήσεις, που απεχθανόταν τα τυπικά και τις χαρτούρες, ο τρελά ερωτευμένος αργότερα σύζυγος, ο τρυφερός πατέρας που όταν πήγαμε να βαφτίσουμε το παιδί, δεν το έδινε στον παππά γιατί φοβόταν ότι θα το βουτήξει απότομα στην κολυμπήθρα, ο εσωστρεφής και ζωηρός, ο σοβαρός και χαμογελαστός, ο απόμακρος κι ευαίσθητος, ο μεγάλος αγαπημένος και μοναδικός αδερφός μου Νίκος, είναι αυτός που το επιβεβαιώνει.

Αύριο (σ.σ. Σήμερα) δεν τον αποχαιρετάμε, γιατί θα είναι πάντα μαζί μας. Είναι απλά ένα δικό του κάλεσμα για να μας θυμίσει πως πρέπει να ζούμε ουσιαστικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις