Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Aποθεώθηκε ο Σταλόνε στις Κάννες - Είπε πως λόγω ανταγωνισμού μισούσε τον Σβαρτσενέγκερ

Aποθεώθηκε ο Σταλόνε στις Κάννες - Είπε ...

Ειλικρινής παραδέχθηκε ότι στο "Ρόκι 4" πήγε να πεθάνει

Ναι, μισούσα τον Άρνολντ (Σβαρτσενέγκερ) θανάσιμα, πικράθηκα που έχασα το Όσκαρ, έκανα ένα σωρό «φόλες» στα 90ς, είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός σούπερ σταρ της περιπέτειας Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 έκλεψε την παράσταση στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών όπου και τιμήθηκε.

Όπως ανέφερε το flix.gr, το masterclass του Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν απίστευτα διασκεδαστικό, ειλικρινές και γενναιόδωρα αποκαλυπτικό. Με το Ρόκι 4 παραλίγο να πεθάνω, είπε με ειλικρίνεια. «Για να γυρίσουμε τη σκηνή του τελικού αγώνα προπονηθήκαμε για 4 μήνες. Το γύρισμα πήρε 2 μέρες, αλλά είχαμε κάνει 4 μήνες προπόνηση. Στο τέλος του είπα “ok ξέρουμε τα βήματα, αλλά ας τα ξεχάσουμε. Πάμε να μπούμε κανονικά. Χτύπα”. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Του είχα πει όμως να χτυπήσει κανονικά. Και τα γάντια που χρησιμοποιούσαν τότε & έχουν πλέον καταργηθεί,  είναι πολύ επικίνδυνα, πολύ μικρά. Με ισοπέδωσε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα ελικόπτερο να με παίρνει από το σετ και να πηγαίνει στην εντατική. Έμεινα στο νοσοκομείο 4 μέρες. Με χτύπησε τόσο δυνατά που σταμάτησε την καρδιά μου. Οι γιατροί νόμιζαν ότι ήμουν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κυκλοφορούσαν κάτι καλόγριες και ιερείς και σκεφτόμουν “ω πεθαίνω μάλλον”», ανέφερε ο Σταλόνε που στις 6 Ιουλίου συμπληρώνει αισίως τα 73 του χρόνια.

Το Φεστιβάλ των Καννών αποχαιρέτησε τους σινεφίλ με βαριά γκρι συννεφιά. Τα τελευταία χρόνια η βροχή είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Φεστιβάλ Καννών. Ο μύθος της ηλιόλουστης Κρουαζέτ που, παράλληλα με τις καλλιτεχνικές προτάσεις μέσα στις σκοτεινές αίθουσες, ημίγυμνες στάρλετ κάνουν ηλιοθεραπεία έχει καταντήσει ακριβώς αυτό: μύθος.

Υπήρχαν όμως στιγμές με τέτοια δυνατή λάμψη, τέτοια θρυλική δύναμη, που φωτίζουν ακόμα και μέσα από τα σύννεφα και κάτι τέτοιο έκανε ο Σιλβέστερ Σταλόνε που ήρθε καλεσμένος του Φεστιβάλ των Καννών για να παρουσιάσει την αποκατεστημένη ψηφιακά κόπια του «Ράμπο» και να συναντήσει το κοινό σ' ένα μοναδικό masterclass.

O «Rambo» περπάτησε στο περίφημο κόκκινο χαλί, δίπλα στον Δήμαρχο των Καννών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight