Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο γνωστός μετρ Νίκος Δημόπουλος, ο "Νέρωνας"

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζω...

Θλίψη και συγκίνηση για τον ξαφνικό χαμό του- Είχε συνδεθεί με το κέντρο "Χάραμα"

Θλίψη και συγκίνηση έχει προξενήσει η ξαφνική, δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στα 51 του μόλις χρόνια, ο γνωστός Πατρινός μετρ Νίκος Δημόπουλος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από την μακρόχρονη παρουσία του στην πατραϊκή νύχτα και σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης όπως το «Χάραμα».

Ο Νίκος Δημόπουλος που πολλοί τον αποκαλούσαν με το όνομα «Νέρωνας», έσβησε ξαφνικά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 26/5/2019 ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Η σορός του έχει μεταφερθεί για νεκροψία και ιατροδικαστική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Η είδηση πραγματικά έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένεια του Νίκου Δημόπουλου όσο και στην κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έτσι το νέο ότι έφυγε αιφνίδια και ξαφνικά από τη ζωή στην κυριολεξία πάγωσε την Πατραϊκή κοινωνία.

Ο Νίκος Δημόπουλος ήταν παντρεμένος και με τη σύζυγό του Νεκταρία είχαν αποκτήσει ένα γιο.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο εκλιπών εργαζόταν για περισσότερες από τρεις δεκαετίες σε καταστήματα εστίασης και δη νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας ενώ το τελευταίο διάστημα δούλευε σε γνωστή μπυραρία της Πάτρας.

Ο Νίκος Δημόπουλος είχε θητεύσει στο πλευρό του επιχειρηματία Στέφανου Οικονόμου, αναλαμβάνοντας με επιτυχία τη θέση του μετρ του νυχτερινού κέντρου «Χάραμα» της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις