Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη διαρροή νερού σαπίζει κτίριο του ΟΣΕ στην οδό Αθηνών

Πάτρα: Μεγάλη διαρροή νερού σαπίζει κτίρ...
Ξανάλατος Νίκος

Αποτελεί χώρο ικανοποίησης ατομικών αναγκών και λουτρών για τους μετανάστες

Tεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της οδού Αθηνών, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Οι μετανάστες εισβάλλουν σε ακατοίκητα σπίτια, κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων και  προκαλούν φθορές δημιουργώντας πανικό στους περιοίκους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ερειπωμένου κτιρίου, που βρίσκεται μέσα στον χώρο του ΟΣΕ με πρόσοψη στην Αθηνών, στο οποίο σύμφωνα με καταγγελίες γειτόνων έχουν καταστραφεί τα υδραυλικά, οι μετανάστες το χρησιμοποιούν για τις σωματικές ανάγκες τους και για να πλένονται, με αποτέλεσμα το νερό να χύνεται συνεχώς εντός του κτίσματος, σπαταλώντας μεγάλες ποσότητες σε εποχές δύσκολες από πλευράς επαρκείας.

Η κατάσταση στην οποία εχει περιέλθει το ήδη γερασμένο κτίριο είναι απελπιστική και επικίνδυνη, καθώς από την πρόσοψή του μπορεί να διακρίνει κανείς την μεγάλη διάβρωση από την υγρασία.

Ο φόβος κάποια στιγμή να καταρρεύσει είναι μεγάλος, ενώ οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής αν και έχουν απευθυνθεί στους αρμοδίους, δεν έχουν δει καμιά ενεργεία για την αποκατάσταση και διαφύλαξή του.

Τέλος στην περιοχή η  διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αποτελεί πλέον καθημερινή εικόνα, ενώ οι κάτοικοι ζουν υπό τον φόβο εκδήλωσης νέων επεισοδίων...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις