Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνοιξε νέο μαγαζί με καπνό & ξένο Τύπο κάτω από το Πάνθεον, στην Πάτρα

Άνοιξε νέο μαγαζί με καπνό & ξένο Τύ...

Στην σκαλιέρα του μπορεί να βρει κάποιος ξένες εφημερίδες και περιοδικά

Στο σημείο κάτω από το Πάνθεον επί της Δημ. Γούναρη, δίπλα σχεδόν από το μαγαζί όπου έως τον περασμένο Γενάρη λειτουργούσε το Κέντρο Τύπου που έφερνε και ξένο περιοδικό Τύπο, έχει ανοίξει εδώ και περίπου δύο μήνες ένα νέο μαγαζί που είναι καπνοπωλείο και μαζί κέντρο Τύπου.

Το ευχάριστο είναι πως η νέα αυτή επιχείρηση, το Τabacchi Kiosk στη Δημ. Γούναρη 34 διαθέτει όχι μόνο Ελληνικό Τύπο και περιοδικά αλλά στην σκαλιέρα του μπορεί να βρει κάποιος Ευρωπαικές εφημερίδες από την Ιταλία, την Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά περιοδικά Αγγλόφωνα, γερμανόφωνα, κ.α. Επίσης διαθέτει τσιγάρα και είδη καπνού, τσίχλες και άλλα είδη που μπορεί κάποιος να ζητήσει σ’ ένα περίπτερο. Έτσι μετά από λίγο καιρό ένα σημείο γνώριμο στον Πατρινό όσον αφορά στην αναζήτηση και αγορά ξένου & Ελληνικού Τύπου, στο κέντρο της πόλης ξαναλειτουργεί.

Να προσθέσουμε πάντως πως ξένο Τύπο φέρνει εδώ και χρόνια η «Γωνιά του βιβλίου» στην οδό Αγίου Νικολάου ενώ από τον Φεβρουάριο ξεκίνησε να διαθέτει και ξένο Τύπο και το κατάστημα Jobacco του επιχειρηματία Ιορδάνη Καραχανίδη στη Δημ. Γούναρη 90 και Σισσίνη στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις