Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απόψε η ανοικτή γιορτή του “σπιράλ” με συναυλία των Human Touch

Απόψε η ανοικτή γιορτή του “σπιράλ” με σ...

Πλατεία Santa Rosa στις 21.30

 

Μεγάλη συναυλία με τους Human Touch, διοργανώνει απόψε το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά, λίγο πριν την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε μια βραδιά γεμάτη επικοινωνία, εικόνες και συναισθήματα στην πλατεία του Santa Rosa, στις 9:30μ.μ.

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, παρασύρει τον ακροατή σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Οι Human Touch με την προσωπικότητα και το μοναδικό τους στιλ έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλέον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής…και ξέρουν να το μοιραστούν.

Δίνουμε ραντεβού, λοιπόν, απόψε στις 9:30μ.μ. αφήνοντας τη μουσική τους να ενωθεί με τους κύκλους μας μακριά από κάθε πολιτική συζήτηση, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις