Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 54χρονος Σερχάτ έκανε την έκπληξη με το «Say Na Na Na» & προκρίθηκε στον τελικό

Ο 54χρονος Σερχάτ έκανε την έκπληξη με τ...

Εκπροσωπεί το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο – Το 2016 είχε ξαναπάει Γιουροβίζιον και ατύχησε αλλά φέτος τα πήγε καλύτερα

Τον χαρακτήρισαν κάτι μεταξύ Βαλάντη και Σταμάτη Γονίδη και φωνητικά δεν πολυεντυπωσίασε, ωστόσο ερμηνεύοντας με κέφι το συμπαθητικό, χορευτικό τραγούδι «Say Na Na Na» εκπροσωπώντας το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο, ο Τούρκος στην καταγωγή Σερχάτ – Serhat που διαγωνίστηκε 17ος και τελευταίος στον 1ο ημιτελικό της 64ης Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και προς έκπληξη πολλών, ενώ λογιζόταν ως outsider πήρε τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 18/5.

Οι χρήστες του Τwitter δεν άφησαν το γεγονός ασχολίαστο.

Πάντως όπως ακούσαμε να λέει και εκ των παρουσιαστών – σχολιαστών του διαγωνισμού για την Ελληνική τηλεόραση, Γιώργος Καπουτζίδης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε παρουσία των εκπροσώπων των 10 χωρών που προκρίθηκαν (ανάμεσα τους και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay») ο Serhat που είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1964 και είναι 54 ετών, και εκτός από δημοφιλής ερμηνευτής είναι και παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής, έκλεψε κατά κάποιο τρόπο την παράσταση και χειροκροτήθηκε θερμά από τους δημοσιογράφους.

Η αλήθεια είναι πως το Σαν Μαρίνο – Άγιος Μαρίνος στην έως τώρα παρουσία του στη Γιουροβίζιον (είναι η 10η φορά που συμμετέχει) συνήθως δεν καταφέρνει να προκριθεί κι έτσι ήταν μεγάλη η χαρά φέτος. Επίσης ο Σερχάτ είχε ξαναεμφανιστεί στη Γιουροβίζιον πάλι εκπροσωπώντας το Σαν Μαρίνο το 2016 στην Στοκχόλμη με το τραγούδι "I Didn't Know" αλλά τότε δεν είχε μπορέσει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης από τον α’ ημιτελικό για τον τελικό.

Φέτος όμως το πάλεψε και το τραγούδι του ήταν και καλύτερο και αρκετά χορευτικό και το ότι εμφανίστηκε και τελευταίος στη σειρά βοήθησε (προτελευταία διαγωνίστηκε η Κατερίνα Ντούσκα με το καλοστημένο «Better love»).

Ο Serhat έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, έχει κάνει ντουέτο με την Viktor Lazlo ενώ η καριέρα του ως τραγουδιστής ουσιαστικά απογειώθηκε προ 22 ετών με το "Rüya-Ben Bir Daha".

Ο Serhat αγαπά και την Ελλάδα και μάλιστα όπως είδαμε στο πλαίσιο της προώθησης του τραγουδιού του για την Eurovision, είχε έρθει και στην Αθήνα και τραγούδησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» στο κανάλι Star κι όπως σχολίασαν οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, μάλλον του έφεραν γούρι και το "Say Na Na Na" με τα 244 να, να, να, όπως με χιούμορ είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης πέρασε στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight