Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απάντηση στον κ. Θάνο Αμπατζή

Απάντηση στον κ. Θάνο Αμπατζή
Ξανάλατος Νίκος

Σε ρεπορτάζ σχετικά με απόψεις για την απεργία των δικηγόρων

Καλοδεχούμενα τα σχόλια του εγκρίτου νομικού της πόλης. Όχι όμως  στο σύνολο τους, διότι με μια προσεκτικότερη ανάγνωση του κειμένου του ρεπορτάζ, θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν εχει εκφραστεί  ως προσωπική άποψη, αλλά ήταν μια  μεταφορά περιεχομένου από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ γνωστών και μη εξαιρετέων συναδέλφων του δικηγόρων, την άποψη των οποίων είχα το δικαίωμα να μεταφέρω, όχι όμως και το όνομά τους.

Αυτό είναι απολύτως σεβαστό, σε ότι με αφορά. Άλλωστε δεν είναι κατ ανάγκη «βαριά κατηγορία», η πιθανότητα μια περίοδος αγωνιστικών κινητοποιήσεων, να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση ψήφων.

Με μια άλλη ανάγνωση, αυτή η  περίοδος  μπορεί   να χρησιμεύσει σε κάθε υποψήφιο, ως πεδίο καλύτερης αποδοχής από συναδέλφους του οι οποίοι  με γνώμονα την σθεναρή διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους από τον εκτεθέντα σε κάλπη συνάδελφο τους, θα έδινε το δικαίωμα σε αυτόν να ελπίζει στην ευκολότερη παραχώρηση  της ψήφου τους, γιατί ως ο αυριανός ηγέτης τους θα  τους διασφάλιζε τουλάχιστον μια σθεναρή εκπροσώπηση.

Κατά τα λοιπά, θα περίμενα την επικρότηση του κ. Θάνου Αμπατζη,  για το τελευταίο σχόλιο μου στο ρεπορτάζ, περί όσων απέχουν από τις γενικές συνελεύσεις και που «φωτογραφίζουν» τους έχοντες διαφορετική άποψη από τον ίδιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις