Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βλάβη στον συρμό του προαστιακού – Δεκάδες επιβάτες περίμεναν για ώρα το τραίνο

Πάτρα: Βλάβη στον συρμό του προαστιακού ...
Ξανάλατος Νίκος

Φιλότιμες οι προσπάθειες του προσωπικού για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις σήμερα το απόγευμα, στον προαστιακό σιδηρόδρομο της Πάτρας. Μια μηχανική βλάβη σε συρμό του προαστιακού στο δρομολόγιο των 16.30, που εμφανίστηκε όταν το τραίνο ήταν εν κινήσει, ανάγκασε τον μηχανοδηγό να το ακινητοποιήσει και να καλέσει σε βοήθεια έναν εκ των άλλων δυο που «αναπαύονται» στο μηχανοστάσιο του οργανισμού, στον Άγιο Διονύσιο.

Μετά από καθυστέρηση λόγω απαραιτήτων χειρισμών και έλλειψης προσωπικού,  ο εφεδρικός συρμός έφτασε στο σημείο και… έσπρωξε τον ακινητοποιημένο μέχρι το Ριον, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών.

Στο σταθμό του Ρίου οι δεκάδες πολίτες περίμεναν υπομονετικά, αλλά ήταν πολλοί, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνωστισμός στο δρομολόγιο προς Πάτρα.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στον προαστιακό και τα συνεχή δρομολόγια, απαιτούν ο οργανισμός να επανεξετάσει έστω και τώρα τις μετατάξεις και τον αριθμό των υπαλλήλων που θα παραμείνουν για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πετυχημένου δρομολογίου, καθώς η απαίτηση για επέκταση του προς Ψαθοπυργο και Βραχνεικα είναι ισχυρή από την τοπική κοινωνία και για να λειτουργήσει με ασφάλεια και υψηλές προδιαγραφές, απαιτείται σωστός σχεδιασμός και προσωπικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις