ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μία ευωδιαστή γιορτή για τη μητέρα σε παιδικό σταθμό στη Λεύκα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μία ευωδιαστή γιορτή για τη μητέρα σε παιδικό σταθμό στη Λεύκα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έγινε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το απόγευμα

Την Κυριακή  12 Μαΐου 2019, εορτή της Μητέρας,  για να τιμηθεί η μέρα αυτή και η ξεχωριστή προσωπικότητα που συνοδεύει την ζωή μας πάντα, ο παιδικός σταθμός «Χρυσάνθεμο» στη Λεύκα οργάνωσε και υλοποίησε το απόγευμα, στον καταπράσινο  κήπο του μια ιδιαίτερη εορτή για να τιμηθεί η μάνα, η μανούλα, η μαμά.

Προσκεκλημένες όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ήσαν όλες οι μανούλες του σταθμού μαζί με τα τρυφερά τους αγγελούδια, τα παιδιά τους  για να πάρουν  ένα  ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας  για τον αδιάκοπο καθημερινό τους αγώνα για τα παιδάκια τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  ομιλία καλωσορίσματος από την Γεωργία Χριστοδουλοπούλου, την Διευθύντρια του παιδικού σταθμού, τονίζοντας την σημασία της μάνας:

Μάνα είναι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αφιερώσει τη ζωή του σε σένα, να σου προσφέρει την πιο αγνή μορφή αγάπης που θα συναντήσεις στη ζωή σου, να είναι εκεί για σένα κάθε στιγμή ακόμα και αν δεν το ξέρεις, να μην μπορεί να κοιμηθεί από το άγχος ότι θα μεγαλώσεις "σωστά", ταυτόχρονα να κοιμάται και να ξυπνά με την έννοια σου, να είναι αυτή που ότι κι αν γίνει θα είναι ο παντοτινός σύντροφος της ζωής σου.

Όλα αυτά, όχι για να πάρει πίσω κάτι, αλλά μόνο και μόνο για να καταστείς εσύ μια μέρα "ικανός/ή" να πεις : "Μάνα τα κατάφερα".  Χρόνια Πολλά σε αυτές τις Μάνες».

Ο Φιλόλογος  π. Διευθυντής Λυκείου κ. Νίκος Βογιατζής απήγγειλε ποίημα του Γιάννη Ρίτσου για την Μάνα και ένα ποίημα για την μητέρα του Γεωργίου Βιζυηνού.

Ακολούθησε ζωγραφική  σε μπλουζάκι με θέμα την Μητέρα από την εκπαιδεύτρια Ενηλίκων κ. Αικατερίνη  Τσεκούρα, η οποία εκπαίδευσε όλες τις μανούλες να αποτυπώσουν σε μπλουζάκια  μια ζωγραφιά με θέμα την μητέρα. Ζωγράφισαν το  μπλουζάκι, θα το φορούν για να έχουν πιο κοντά τους, στην καρδιά τους το παιδάκι τους!

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό, γεμίζοντας τις  καρδιές και τις ψυχούλες τους με χαρά και ευχαρίστηση.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εκπαιδευτικό και υπεύθυνη Επικοινωνίας, Κυριακή Βαμβακά.

Σχόλια

Ειδήσεις