Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου, από το Φροντιστήριο Κόμβος

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού γ...

Το Σάββατο 18 Μαΐου

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού διοργανώνει στην Πάτρα, το Φροντιστήριο Κόμβος, το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα. Η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Λιθογραφείο» (Μαιζώνος 172Β) αφορά στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, γονείς και καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης και σε αυτήν ειδικοί της «Επαγγελματικής Πυξίδας» θα αναλύσουν όλες τις αλλαγές της εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, τα νέα Τμήματα που δημιουργούνται ανά επιστημονικό πεδίο, τα μόρια εισαγωγής, τις μετεγγραφές, κ.λπ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνουν αφιερώματα στη διαχείριση άγχους, στις τεχνικές μελέτης και στα κλειδιά για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Επίσης θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργία startup εταιρειών καθώς και γενικότερα με την καινοτομία.

Πληροφορίες: Φροντιστήριο Κόμβος, Σολωμού και Μαξίμου 56 (πλησίον Σκαγιοπουλείου), Τηλ.: 2610-335129, Web: www.e-komvos.edu.gr, https://www.facebook.com/komvos.edu, E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά