Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τον Βασιλικό των Raining Pleasure συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων

Με τον Βασιλικό των Raining Pleasure συν...

Συζήτησαν συνεργασία σε θέματα μουσικής & ενναλακτικής ιατρικής

Τον Πατρινής καταγωγής τραγουδοποιό και ερμηνευτή Βασιλικό που γνώρισε και αγάπησε το κοινό ως επικεφαλής της μπάντας των Raining Pleasure, συνάντησε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο της οδού Μαιζώνος. Παρών στην συνάντηση με τον διεθνούς φήμης Πατρινό συνθέτη & τραγουδιστή Βασιλικό ήταν και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλους.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης και ο Βασιλικός εξέφρασαν την αμοιβαία εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Ο κ. Πελετίδης ενημέρωσε ότι από το 2019 και το 2020 η Πάτρα θα έχει πολλούς χώρους διαθέσιμους για πολιτιστικές χρήσεις και ειδικά για να χρησιμοποιηθούν από τους νέους μουσικούς της πόλης και ζήτησε από τον Βασιλικό την συνεργασία του και τις προτάσεις του τονίζοντας ότι η διεθνής εμπειρία του μπορεί να συμβάλλει στα θέματα αυτά και κυρίως να βοηθήσει τα παιδιά που τώρα ξεκινούν να διοχετεύσουν την ζωτικότητά τους στο χώρο της μουσικής.

Από την πλευρά του ο Πατρινός μουσικός είπε ότι μπορεί επίσης να προσφέρει μαζί με το Δήμο και σε ζητήματα της εναλλακτικής ιατρικής αφού ο ίδιος έχει σπουδάσει Κινέζικη ιατρική και έχει ειδικευτεί στο βελονισμό.

Ο Βασιλικός χάρισε στον Δήμαρχο το τελευταίο του CD με τίτλο «Amazing Grey» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από την Πατρινή δισκογραφική εταιρεία Inner Ear στο οποίο ο ίδιος υπέγραψε «με ευγνωμοσύνη, εκτίμηση και αγάπη, στον μοναδικό Δήμαρχο που είδε ποτέ η Πάτρα». Από την πλευρά του ο Δήμαρχος είπε ότι θα έχουν συχνή επαφή για να συζητήσουν τα θέματα που σχετίζονται και με την μουσική και με την ιατρική και χάρισε στον Βασιλικό λιθογραφία έργου του ζωγράφου Επαμεινώνδα Θωμόπουλου με το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Οργανισμού χάρισε στον Βασιλικό την ποιητική συλλογή «Δεμένα Σώματα» του Νίκου Γεωργόπουλου.

Ο Βασιλικός έχει κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ με τους Raining Pleasure, των οποίων υπήρξε συνθέτης, τραγουδιστής, μπασίστας/κιθαρίστας και στιχουργός, έχει ήδη να επιδείξει στο ενεργητικό μερικά από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων 20 χρόνων στην Ελλάδα, με κομμάτια όπως τα “Capricorn”, “Fake”, “Love Me, Love Me, Love Me”, που κατέκτησαν το ελληνικό ραδιόφωνο. Δύο από τα 3 άλμπουμ τους σε μεγάλη εταιρεία έγιναν χρυσά, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ο Βασιλικός έχει γράψει συνολικά δεκάδες κομμάτια που έχουν σημαδέψει και επηρεάσει μία ολόκληρη γενιά μουσικόφιλων στην Ελλάδα, αλλά και νέων μουσικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις